I et mye omtalt innlegg på Twitter, tar hurtigmat-kjeden Burger King et uvanlig grep - nemlig å oppfordre kundene til å handle hos konkurrentene.

Se innlegget nederst i saken. 

CNN var blant nyhetsnettstedene soom omtalte saken først, og de skriver at det er den britiske delen av selskapet som har oppfordret kundene sine til å støtte sine lokale hurtigmat-resturanter - enten det er Burger King eller ei. Oppfordringen skjer mens England er på vei inn i igjen i en ny lockdown

- Vi trodde aldri at vi kom til å spørre dere om å gjøre dette, men resturantene har tusenvis av ansatte som virkelig trenger støtte for øyeblikket, heter det blant annet i tweeten.

Les også: Widerøe har allerede latt seg inspirere av stuntet: - Reis med Norwegian

Noen av kjedene som nevnes er McDonalds, KFC, Subway og Domino's Pizza. 

- Så, hvis du vil være til hjelp, fortsett å påspandere deg smakfulle måltider gjennom hjemmelevering, takeaway eller drive thru, skriver de videre. 

Burger-kjeden tilbyr også en gratis Whopper til dem som besøker konkurrentenes resturanter. 
 
- Å bestille en Whopper er alltid best, men å bestille en Big Mac er heller ikke en dårlig ting, skriver Burger King UK i tweeten, som nå er delt 47.000 ganger. 

Les også: Internasjonal boikott av svenske Oatly: - Vi elsker at fansen kritiserer oss

Vekker oppsikt:

Burger King UK ber kundene handle hos konkurrentene. Det vekker oppsikt både på Twitter og i internasjonale medier. Foto: Skjermpdump