Reklamebyrået We Are Live fikk jobben da Mittanbud og mobilselskapet Dipper ville løfte engasjementet rundt den årlige kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker.

Resultatet ble også rekordstort engasjement.

- Kåringen Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ vi startet i 2017, med mål om å skape positivt engasjement og fokus på håndverkerbransjen. Vi ønsket rett og slett å fortelle de gode historiene og løfte frem alle de dyktige håndverkerne over hele Norge. I år så vi behovet for å løfte kåringen ytterligere, gjøre den viktigere og skape mer engasjement. Gjennom en byråkonkurranse i vinter falt valget på We Are Live, på grunn av deres strategiske og kreative tilnærming med fokus på resultater, sier Martin Grevstad, PR- og kommunikasjonssjef i Mittanbud.

We Are Live utviklet en ny kampanjestrategi som resulterte i over 3500 nominerte og 350.000 stemmer fra hele landet.

- Norges Hyggeligste Håndverker er et fantastisk initiativ og en kåring med et viktig samfunnsoppdrag. Siden kåringen allerede var etablert ble vår oppgave å se på hvordan vi kunne løfte engasjementet til et nytt nivå. Løsningen ble en miks av uttak som satte fokus på de nominerte, relevante influensere til å spre det hyggelige budskapet, og PR om kåringen og de lokale heltene, sier Sigmund Malkenes, rådgiver i We Are Live.

I år har også en rekke kjendiser nominert håndverkere på eget initiativ. På listen over kjendiser som har nominert håndverkere, finner man blant annet Trude Drevland, Finn Schjøll, Johannes Thingnes Bø, Yousef Hadaoui, Henriette Steensrup og Olav Tufte.

Vanligvis har kåringen funnet sted under Boligmessen i Telenor Arena, men i år ble vinneren offentliggjort på et digitalt arrangement 5. september. Denne gangen er det Alexander Nygaard-Andersen fra Horten som kan smykke seg med den hyggelige tittelen.