Møller Mobility Group har valgt Isobar som strategisk samarbeidspartner på markedsføringsteknologi - eller martech som det heter på fagspråket.

Selksapet er importør av Volkswagen, Audi, Skoda og Seat og har 4000 ansatte som nå skal få hjelp til å gjøre kundeopplevelsen enda bedre.

- Vi i Møller Mobility Group satser bredt for å hele tiden bli bedre på kundeopplevelser og kundedialog, både i digitale og fysiske kundereiser. Dette inkluderer også investeringer i teknologi som gjør at vi kan levere på et nivå som kundene våre forventer, og ikke minst fortjener, sier Kim Motrøen, Head of Marketing Operations i Møller Mobility Group.

Isobar ble valgt fordi de viste sterk kompetanse på bruk av markedsføringsteknologi, forteller han.

- Nå kan vi skreddersy kundereiser og levere den kommunikasjonen og opplevelsen kundene våre forventer.

Hos Isobar er de allerede i gang.

- Vi synes det er utrolig inspirerende å få jobbe med kunder som har satt kundeopplevelse i forsetet! Vi skal bistå Møller Mobility Group med implementering og strategisk bruk av Adobe teknologi, som Adobe Experience Cloud. I tillegg sikrer avtalen at Møller Mobility Group vil få tilgang på teknisk og funksjonell spisskompetanse når de har behov for det. Riktig valg av teknologi gir muligheter for å levere kreativitet og historiefortelling på rett sted i hele kundereisen, sier Ville Sivonen, Head of Martech i Isobar.