Årets Max Marketing Mix (MMM) er i gang. Konkurransen som er en form for norgesmesterskap i DM ble etablert så tidlig som i 1988. Mye har imidlertid skjedd i denne markedsføringsdisiplinen de siste årene der annonse- og markedsføringsteknologien har gjort sitt inntog og gir nå helt andre muligheter for dialog, bedre og større volum av data og automatisert personifisert kreativ produksjon.

- Gode løsninger fortjener både heder, ære og masse oppmerksomhet. Vi er overbevist om at et MMM med fokus på deling og læring er veien å gå for å skape enda mer effektiv kommunikasjon i en verden som nå gir oss nesten uante muligheter, sier Trygve Tellefsen, ansvarlig for MMM i Anfo.

Det er i år satt ned seks juryer og juryledere og disse er Anna Gilpin i Bring, Marianne Tuen Smedås i Bouvet, Kine Bergseth i Vipps, Nicolay Corneliussen i Berthel O. Steen, Snorre Martinsen i Bureau og Marius Gulbrandsen fra Orkla.

- Vi er strålende fornøyde med årets jury. Vi i Anfo er heldige å få så gode folk med solid kompetanse og variert bakgrunn med oss inn i juryeringen. Jeg er trygg på at denne juryen kommer til å sørge for å løfte frem de beste jobbene på en god måte, fortsetter Tellefsen.

Juryeringen ledes av jurygeneral Ina Svarød fra Try.

- Jeg vil først og fremst si at det er en ære å være jurygeneral. Men viktigst av alt er det at MMM er en konkurranse som bedømmer både strategi, kreativitet og resultat. MMM er faktisk den eneste konkurransen som gjør dette. Og det er beviset på at CRM er et omnikanal-fag, og ikke begrenset til CRM kanalene, sier Ina Svarød.

Fristen for innsendelse er etter en utsettelse blitt satt til 27. september og selve  prisutdelingen  vil finne sted den 4. november.

Her kan du se alle årets kategorier og samtlige jurymedlemmer.