Denne uken har Therese Johaug lansert sin egen Youtube-kanal i samarbeid med Splay One, et selskap i Nordic Entertainment Group, og Active Brands, som driver merkevaren Johaug.

- For oss var det viktig å jobbe med noen som har høy kunnskap på plattformen og som kan jobbe tett sammen med Therese. Vi valgte å engasjere Splay One til å utvikle, drifte og produsere innholdet på kanalen, sier Matilda Guillemot, som er ansvarlig for digital utvikling i Active Brands.

Johaug har brukt det siste halvåret på produksjonen av videoinnhold sammen med kjæresten Nils Jakob Hoff og produksjonsteamet til Splay One.

- Det er veldig kult å jobbe sammen med en idrettsstjerne som Therese. Ikke bare er hun enormt profesjonell og dedikert, men hun byr mye på seg selv, tar Youtube-universet raskt og legger virkelig en innsats på at dette skal bli bra. Vi gleder oss til å vise dette frem, sier Creative Producer, Emilie Kongsfjell Fekene fra Splay One.

Youtube-kanalen skal være med å bygge kjennskapen til skistjernens egen kleskolleksjon og videoene er merket med «annonse».

- Skal man bygge en lojal følgerskare i dag, må man tørre å tenke som en brand-fluencer. Det er utrolig spennende med en kunde som Johaug og Active Brands som også ser verdien av å satse på digital underholdning og lengre videoformater, sier Splay One-sjef Maren Aas Nakken.

Se introduksjonsfilmen her: