- Vi har ikke gjort én stor feil. Det er så enkelt som at vi må treffe kundens behov, og ha varer folk vil ha. Når vi ikke har lykkes med det, er det fordi vi ikke har vært gode nok, sier Marius Varner til Finansavisen i dag.

Omsetningen i det familieeide tekstilkonsernet Varner-Gruppen falt med 500 millioner kroner til 10,5 milliarder. Driftsresultatet falt fra et overskudd på 159 millioner kroner til et underskudd på 236 millioner kroner. Det er første gang konsernet bak klesbutikker som Cubus, Dressmann og Volt går med underskudd.

Nå har Varner-brødrene Marius og Petter satt seg et mål om tre milliarder kroner eller 30 prosent av omsetningen på netthandel innen fem år.

- Vi har hengt etter de store onlinebutikkene, men de andre konkurrentene er vi ikke så mye bak. Klær må passe, og vår store fordel er nærheten til kundene gjennom butikkene. Generelt er returandelene store, men hos oss er de lavere på grunn av butikkene, sier Petter Varner til Finansavisen.