Tirsdag delte Ivanka Trump – som både er  USAs president Donald Trumps datter og en av hans rådgivere – et bilde av seg selv der hun holder en boks med bønner fra matselskapet Goya Foods. 

Sammen med bildet, som ble delt på både Instagram og Twitter, delte hun selskapets slagord: «Hvis det er Goya, må det være godt. Si es Goya, tiene que ser bueno».

Se bildet nederst i saken. 

Dagbladet skriver at kommentarfeltet nå koker over med kritikk mot presidentdatteren. 

Forrige uke uttalte nemlig Goya Foods administrerende direktør Robert Unanue, under et besøk i det hvite hus, at de alle er «virkelig velsignet» for å ha Donald Trump som president. Det satte sinnene i kok hos mange, og har fått flere til å boikotte Goya, det største største latinamerikanskeide matfirmaet i USA, skriver People.

People skriver også at kritkken også dreier seg også om at det ikke er lov for føderalt ansatte å bruke sin stilling eller tittel til å støtte produkter, tjenester eller foretak, ifølge det statlige regelverket. 

I en uttalelse fra Det hvite hus svarer de at presidentdatteren har rett til å støtte et selskap som har blitt «urettferdig hånet, boikottet og latterliggjort» for å ha støttet Trump og hans administrasjon.

Det omstridte bildet:

Dette bildet, som presidentdatter og rådgiver Ivanka Trump delte på Twitter og Instagram tirsdag, har høstet kraftig kritikk.