Bertel O. Steen velger nå reklamebyrået Brunch til å fronte deres nye app, Otto. Tjenesten som ble lansert i 2019, tilbyr deling av biler, sparkesykler og el-sykler via appen. Brunch Oslo skal nå bygge merkevaren og kommunsiere tjenesten.

- Blir det en vanskelig oppgave å kommunisere en app blant appjungelen der ute?

- Jeg tenker vi først og fremst må kommunisere hvor mye penger, stress og klima man kan spare ved å bruke en tjeneste som Otto, kontra å eie. Mange begynner å kjenne til hvordan diverse deletjenester funker, så tenker det også er viktig å få vist frem det premium utvalget av biler man har tilgang til via Otto, sier Simen Braatheen i Brunch.

- Bygge solid merkevare
- Vi trengte en partner som kan stå stødig i fundamentale veivalg for å bygge en solid merkevare, sier Vibeke Isachsen, produkt og markedssjef i Otto.

Markedssjefen sier appen Otto har opplevd god vekst i både privat – og næringsmarkedet siste året.

- På det stadiet vi er nå er vi helt avhengige av å bygge opp en identitet som fungerer godt på tvers av markeder og kanaler. For oss ble da Brunch Oslo et naturlig valg, sier Isachsen.

- Vi synes det er veldig kult at Bertel O. Steen tenker helt nytt rundt mobilitet og vi er stolte og glade for at de valgt å ha med oss på veien, sier Andrea Csak i Brunch.

Sikter høyt
Are Knutsen
, daglig leder i Otto, sier målet er at appen skal bli en foretrukken leverandør for mobilitettjenester. 

- Uavhengig om det er bedrifter som vil tilby sparkesykler til sine ansatte, kommuner som tilrettelegger for jobbsykling eller borettslag som ønsker å tilby bildeling til sine beboere. Vår største fordel er at alle de ulike brukerne møtes med den samme brukervennlige mobilappen og et navn de allerede kjenner, nemlig Otto, sier Knutsen.