Visit Lillehammer velger kommunikasjonsbyrået Trigger som kreativ partner. Triggers oppdrag blir å få nordmenn til å velge Gudbrandsdalen som sommerens feriedestinasjon.

- Vi har valgt Trigger som vår kreative byråpartner denne gangen fordi de rett og slett er blant de beste i Norge på konsept, sier markedssjef i Visit Lillehammer Camilla Maanum Trulsen.

Markedssjefen forteller at dette er første gang på mange år at de samarbeider med et nasjonalt byrå på konseptutvikling.

- Vi vil fortsatt jobbe med våre lokale samarbeidspartnere på andre deler av kampanjen, men gleder oss til å nyte godt av Triggers kreative ekspertise. Trigger kastet seg rundt for å komme fort i gang, og vi har allerede blitt imponerte over det vi har sett så langt, sier Trulsen. 

- En fremoverlent kunde
Konsulent Tone Helene Angsund i Trigger, forteller at det føles fantastisk å få oppdraget av Visit Lillehammer. 

- Visit Lillehammer er en kunde som virkelig vil oppnå resultater, og som også er helt avhengig av å lykkes, spesielt sommeren 2020, sier Angsund.

Trigger-konsuleten sier hun er blitt inspirert av alt som finnes i regionen.

- Gudbrandsdalen og Lillehammer er en eventyrlig region fullspekket med spennende opplevelser for hele familien. Jeg har både blitt inspirert av alt som finnes i regionen, og imponert av gjengen i Visit Lillehammer. De er en utrolig fremoverlent kunde med masse energi og overlevelsesvilje som det er gøy å jobbe med, fortsetter Angsund. 

- Aldri møtt hverandre fysisk
Som følge av koronasituasjoen har teamene i Visit Lillehammer og Trigger aldri møtt hverandre fysisk, og kun kjørt digitale møter fra hjemmekontorene. 

- Det har ikke vært noe hinder med bare digitale møter nå som videomøter er den nye normalen. Det viktigste har vært å fokusere på det vi skal få til sammen, som er å finne en måte å skille oss ut på en måte som betyr noe for familiene i sommer. Hele Norges reiselivsaktører vil det samme, så her er det om å gjøre å tenke smart, sier Angsund. 

Byråleder Bente Kvam Kristoffersen i Trigger sier at det betyr mye å få tilliten til Visit Lillehammer på dette viktige prosjektet.

- Som byrå er det med stor respekt vi tar på oss denne oppgaven, og vi ser frem til å samarbeide med Visit Lillehammer og deres øvrige samarbeidspartnere, sier Kvam Kristoffersen.

Klare for Trigger-samarbeid:

Visit Lillehammer teamet bestående av reiselivssjef Ove Gjesdal, markedssjef Camilla Maanum Trulsen, Kenneth Nordal-Pedersen og Grete Austgarden.