Maarud-eier Intersnack Group gir fornyet tillit til Starcom sin mediebyråpartner i Norge gjennom 15 år. Nylig ble merkevaren re-vitalisert gjennom en fornying av kommunikasjonskonseptet «Må’ru så Maarud», blant annet med reklamefilmen «Foreldremøte»

Starcom var eksisterende byråpartner i Norge og Sverige men fra 1. mars har Publicis-gruppen representert Intersnack-gruppen i alle de 22 markedene hvor Intersnack er representert, skriver Publicis i en pressemelding.    

- Vi så etter et byrå med sterk kompetanse innen strategi og kreativitet, erfaring med dagligvare, og evne til å håndtere komplekse kunder med flere merkevarer i porteføljen. Vi har jobbet med Starcom lenge, og de lyktes gjennom denne omfattende pitchen å overbevise oss om at de fortsatt er riktig partner for oss», sier Annette Eidesen i Maarud.

Maarud har vært på kundelisten til Starcom siden 2005 og administrerende direktør Chris Samways trekker frem kompetanse, kvalitet og konkurransedyktige priser når han skal beskrive samarbeidet.

- Kompetanse, kvalitet, konkurransedyktige priser. Det finnes flere gode grunner til at Maarud og Starcom har vært stolte samarbeidspartnere i så mange år. I bunnen ligger det tillit og respekt mellom mennesker. Jeg tør å påstå at det gode forholdet mellom Starcom og Maarud/Estrella i Norden var inngangsnøkkel til hele pitch- prosessen. Resten har de gjort selv. Vi gleder oss til fremtiden, sier Chris Samways i Maarud.

Nina Skotte, kundeansvarlig i Starcom, sier Maarud har lykkes godt i markedet. 

- De har tatt andeler og etablert seg som Norges mest prefererte snacksmerke. De har stadig evnet å utvikle seg gjennom blant annet et massivt innovasjonsprogram og kommunikasjon tuftet på god kategori- og forbrukerinnsikt. Nå ser vi frem imot å være med på reisen deres videre, og å sikre at medieinvesteringene deres bidrar til ytterligere vekst i snackskategorien, sier Skotte.

Daglig leder Jon Axel Nævestad sier seieren betyr mye for dem.

- Dette var en omfattende og grundig pitch, og det er aldri enkelt å være i forsvarsposisjon. Å forsvare en kjær kunde som vi har jobbet med i over 15 år betyr utrolig mye for oss. Det gjør oss enda mer ambisiøse og motiverte for de neste 15 med Maarud, sier Nævestad.

Les også: Blåser nytt liv i gammelt Maarud-slagord: - Tror mange vil kjenne seg igjen