Mandag ble det kjent at Bjørn Rune Gjelsten og Gresvigs tidligere eier Olav Nils Sunde overtar restene etter Gresvig-konkursen. Planene er å drive de to kjedene Sport 1 og Gresvig som to separate kjeder.

- Sport 1-kjeden og Intersport vil fortsatt være to separate selskaper og Sport 1, som jeg leder, skal drives akkurat som før med samme bemanning og mannskap. Intersport skal også drives videre med Lars Kristian Lindberg som sjef og med dagens ledelse selv om det der blir litt færre ansatte enn tidligere, sier Ole-Henrik Skirstad i Sport 1-saken.

Les også: Sport 1-eier tar over G-Sport-butikker

Til Dagens Næringsliv har den nye Intersport-kjeden, Lars Kristian Lindberg, uttalt at 34 G-Sport-butikker vil bli lagt ned og at det nye selskapet vil jobbe for «å bevare 1.500 av de omtrent 2.000 arbeidsplassene» i selskapet.

Skirstad sier det ikke vil skje noen endringer frem til Konkurransetilsynet har sagt sitt.  Overdragelse av butikker og eiendeler fra konkursboet forutsetter en godkjennelse fra Konkurransetilsynet, het det i en pressemelding tidligere i dag.

- Inntil Konkurransetilsynet har godkjent dette, drives dette som to separate selskaper med hvert sitt mannskap. Det går ingen fra Intersport til oss eller motsatt vei, sier han.

- Dersom Konkurransetilsynet godkjenner denne overtagelsen, kan det bli aktuelt å se over hva som er av doble funksjoner på ledernivå i de to selskapene?

- Det får vi komme tilbake til. Vi har ikke lagt noen planer om dette.

- Sport 1 og Intersport har mange byråpartnere, blir det noen endringer her?

- Her må vi igjen svare at vi avventer Konkurransetilsynets tilbakemelding. Vi skal ikke sitte rolig i båten fremover, men i den settingen vi er i nå så er vi nødt til å avvente utfallet av Konkurransetilsynets behandling, sier han.

Sport 1 jobber i dag med Alezander Reklamebyrå, mens Gresvig har frem til i dag jobbet med blant annet SMFB. 

Les også: Gresvig-konkurs kan ramme flere byråer

Det har ikke lykkes Kampanje å komme i kontakt med Lars Kristian Lindberg.l 

Blir Intersport-sjef:

Lars Kristian Lindberg blir ny sjef for Intersport. Han skal lede en av to kjeder i den nye sportsgiganten.