Nylig gjennomførte Bertel O. Steen en reklamebyrå-pitch for merkene Peugeot, Citroën, DS Automobiles og Opel. Til sammen tilbyr de fire merkene over 29 personbilmodeller og ni varebilmodeller. Bilimportøren valgte til slutt Geelmuyden Kiese (GK) som sitt nye reklamebyrå.

- Bertel O. Steen ønsket et innovativt, fleksibelt og effektivt byrå, og det fant vi hos Geelmuyden Kiese, sier Lillian Hopen Sagaas, innkjøpssjef konserninnkjøp i Bertel O. Steen.

Bertel O. Steen-konsernet ble etablert i 1901 og er med det Norges eldste bilimportør. I dag importerer konsernet bilmerkene Mercedes-Benz, Kia og Smart i tillegg til de ovennevnte merkene.

- Vi har mange spennende lanseringer i 2020, og vi opplever at GK deler våre ambisjoner, med et solid lag som vet hva som må til for å lykkes, forteller markedsdirektør for Peugeot, Citroën, DS og Opel, Stine Hellem.

Marit Høvik Hartmann, partner og viseadministrerende direktør i Geelmuyden Kiese, forteller at pitchen var effektivt gjennomført, og byrået følte kjemi med Bertel O. Steen fra dag én.

- Å forstå bilens rolle i samfunnet fremover er avgjørende for å lykkes, og at folks holdninger, motivasjon og hverdag ser forskjellig ut. Bilparken blir stadig mer utslippsfri, og vi tror bilen vil fortsette å være en viktig del av folks mobilitetsbehov i hverdagen, fortsetter hun.

Hartmann legger ikke skjul på at jubelen sto i taket da telefonen kom.

- Mange kjenner kanskje GK som et PR-byrå, men vårt selskap utgjør også et av Norges største reklamebyråer. Det er det deilig å få anerkjennelse for, avslutter hun.

Som Kampanje kunne omtale tidligere i dag, går Geelmuyden Kiese Gruppen i pluss etter et krevende 2018. Resultatet før skatt og utbytte ble et overskudd på åtte millioner kroner i 2019.

Les mer: Geelmuyden Kiese snur underskudd til overskudd – men byråinntekten går tilbake