Gjensidige sikrer seg en treårsavtale med en av landets mest populære friidrettsutøvere, Karsten Warholm.

- Jeg kan ikke si noe om verdien på avtalen, men Karsten Warholm er veldig godt fornøyd med avtalen, sier manageren til Warholm, Kristine G. Haddal

Avtalen strekker seg over tre år og er Gjensidige sin første enkeltsignering av en utøver.  Sponsorsjef i Gjensidige, Stian Grøstad, er godt fornøyd med signeringen og ser frem til et spennende samarbeid.

- Gjensidige er allerede en stolt hovedsponsor av Norges Friidrettsforbund, og bidrar med midler som kommer både breddeidretten og toppidretten til gode, noe vi er veldig opptatt av. Samarbeidet med Warholm inngås for å forsterke vår satsning på friidrett, og for å skape ytterligere effekt både internt og eksternt, og her er Karsten en knallgod ambassadør å få med på laget, sier Grøstad i melding. 

Det er en populær utøver Gjensidigie nå sikrer seg. Warholm ble kåret til «Årets forbilde» i 2018 under «Idrettsgallaen», «Årets mannlige friidrettsutøver» for 2019 i Det europeiske friidrettsforbundet, han ble verdensmester på 400 meter hekk i Doha i høst og rett før jul ble han kåret til årets mannlige friidrettsutøver i verden (Track & Field).  I tillegg ble Warholm også trukket frem av landets sportsjournalister som en favoritt.

Les også: Karsten Warholm topper ny kåring – er journalistenes favoritt

- I tillegg til enorme prestasjoner på banen, har han et verdigrunnlag som sammenfaller godt med de verdiene vi har som selskap, sier Grøstad.

Verdensmesteren selv har dette å si om samarbeidet:

- Jeg er veldig glad for å ha Gjensidige med på laget. Vi har hatt en god prosess og blitt godt kjent med hverandre. Vi fant fort ut at vi står for mye av det samme, og det ser jeg på som viktig for å få til et godt og langsiktig samarbeid. Jeg tror vi med dette samarbeidet kan være med på å spille hverandre enda bedre. Dette blir bra, sier Warholm.

Satser på Warholm:

Etter å ha landet en større sponsoravtale med Idrettsforbundet