Bring lanserte nylig en film i forbindelse med starten av håndball-EM for herrer. Filmen viser flere landslagsspillere som øver på fremførelsen av nasjonalsangen. Innholdsprodusent i Posten og Bring, Petter Sørnæs, forteller at det bare var en morsom tanke om at spillerne kunne bli bedre til å synge, men legger til:

- Vi hadde sett på opptak at det lå et forbedringspotensial i akkurat fremføringen av nasjonalsangen.

Dermed var det også noe alvor i leveransen av Solveig Kringlebotn som sanglærer.

- Selv om vi spiller mye på humor har filmen også en liten tvist av at det ikke bare er tull og tøys, fortsetter Sørnæs.

Syv av landslagets spillere fikk sanghjelp av Kringlebotn. På spørsmål om hvilken spiller som har best sangstemme svarer Sørnæs:

– Torbjørn Bergerud og Magnus Gullerud skal få kred for å dra på litt ekstra.

Filmen, som er internprodusert hos Posten og Bring, har så langt blitt sett av 150.000. Sponsorsjef i Posten og Bring, Ine Reinemo, er fornøyd med tallene og forteller at filmen kun er publisert i sosiale medier.

– Dette er en 100 prosent in-house produksjon som vi har brukt veldig lite penger på, og det er gøy å se at folk liker at håndballgutta byr på seg selv, sier Reinemo.

Her kan du se filmen Posten fikk produsert opp til håndball-EM. 


- Et fantastisk eventyr

Videre forteller hun at Posten og Bring som sponsorer er stolte av og glade for at håndballgutta gjør det så bra som de gjør.  

– Vi har vært sponsor av håndballforbundet siden 1986 og har vært med på et fantastisk eventyr på lag med håndballen, både med gutta og jentene, sier hun.

I dag er siste spilledag i gruppespillet for gruppen til Norge, som allerede er klare for videre spill i hovedrunden. Norge møter Portugal klokken 20.30.

- Håndballgutta har prestert veldig bra i de siste mesterskapene og har allerede uttalt at de ønsker seg gull. Vi håper selvfølgelig at de får oppfylt det ønsket og har stor tro på at de kan gå hele veien, sier sponsorsjefen.