Tekstil- og interiørkjeden Kid har valgt Mood som sin nye mediebyråpartner etter det som beskrives som en omfattende byråkonkurranse.

- Vi ønsket oss et byrå som kunne bistå oss lokalt og nordisk i et stadig mer komplekst mediemarked og som hadde det nødvendige fokuset på dokumentasjon og effekt for å gi oss et bedre grunnlag for våre medievalg. Det var mange byråer som leverte sterke bidrag, men det var hos Mood vi fant det vi ønsket oss, sier markedssjef i Kid, Kaja Myhra.

Kid Interiør hatt over 140 heleide butikker over hele landet. I 2019 kjøpte Kid den svenske interiørkjeden Hemtex og nå satser de spesielt på nettbutikken. I oktober i fjor ansatte de Cathrine Løken som digital leder i selskapet. Hun kom fra en stilling som direktør for digitale brukerinntekter i VG.

- Det var helt avgjørende at vi fant en partner med sterk digital kompetanse som kan være med å utvikle dette området i tett samarbeid med oss», sier Løken.

Kid skal jobbe med alle selskapene i Mood-gruppen og samarbeidet startet opp for fullt 1. januar. Samarbeidet med Mood inkluderer også nordisk leveranse for Hemtex gjennom et samarbeid med Scream Mediabyrå.

- Kid er gøy og en kunde vi er veldig stolte av å skulle jobbe med. Vi har mye erfaring med retail på huset og ser frem til gode diskusjoner og nye erfaringer sammen med Kid. Det ble fort veldig god kjemi med teamet hos Kid og det er spennende at vi skal levere alle tjenester sammen med våre selskaper Smood og Nettrafikk. At samarbeidet også inkluderer Hemtex og det svenske markedet gjør oppgaven veldig interessant. Våre selskaper har hatt en veldig god utvikling i 2019 og å starte ett nytt år sammen med Kid er fantastisk moro, sier byråleder i Mood, Nils Sejersted.