TV- og internettleverandøren Altibox fortsetter som største hovedsamarbeidspartner til Eliteserien, OBOS-ligaen og Altibox eSerien i tre nye år.

- Det er svært gledelig at Altibox gir oss fornyet tillit. Norsk fotball er den klart største idretten i Norge, den fanger alle og skaper stort engasjement. Vi er overbevist om at partnerskap med oss fortsatt vil være lønnsomt for våre partnere, sier administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland.

Slik Kampanje kjenner markedet kan det fort være snakk om et tosifret millionbeløp for å ta et sponsorat av denne størrelsen.  Administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox sier «avtalen gir Altibox mulighet til å forsterke aktivitetene både nasjonalt og lokalt».

- Vi er glade for å inngå en mer langsiktig avtale som gjør at vi kan gjøre enda mer for å styrke engasjementet for norsk fotball. Sammen med våre lokale Altibox-partnere skal vi skape enda flere gode opplevelser for kundene våre og fotballinteresserte i hele Norge, sier han.

Les også: Altibox tilbake på banen - har aldri gjort større reklameinvesteringer

Altibox konkurrerer med de tradisjonelle tv-distributørene som Get, Viasat og Canal Digital om tv-kundene og er den aktøren som har vokst raskest i et marked som i beste fall utvikler seg flatt.

- Gode brukeropplevelser
Altibox og Norsk Toppfotball mener fotball er den mest attraktive sporten i Norge og at Eliteserien hadde snaue 1,4 millioner tilskuere i 2019 og lag fra hele 11 fylker. Særlig sistnevnte kler Altibox som gjennom sine mange partnere er til stede over hele Norge.

- Foruten å støtte fotballen økonomisk, vil vi fortsette med å gi kundene våre de beste brukeropplevelsene. Da er både Eliteserien, OBOS-ligaen og Altibox eSerien en naturlig del av underholdningen og opplevelsene vi vil formidle og knytte oss opp mot, sier Skjelbred.

Han legger til at samarbeidet med Norsk Toppfotball har gitt merkevaren Altibox et løft på flere måter, og at selskapet i denne sammenheng også forlenger sine samarbeidsavtaler med VG og Discovery Networks Norway. Nå ser både Altibox og NTF frem til å videreutvikle samarbeidet mellom alle partene i tiden som kommer.

- For meg og klubbene som har jobbet tett med Altibox i tre år er jeg utrolig glad og stolt av at vi får fortsette det gode arbeidet vi sammen har startet de neste årene. Altibox har tilført oss mye allerede og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier kommersiell leder i Norsk Toppfotball, Pål Breen.