Something Good kan legge til næringslivsorganisasjonen Virke på kunderlisten etter å ha gått av med seieren i deres byråkonkurranse.

- Vi er strålende fornøyd med valget. Det var en hard kamp med mange dyktige byråer, men vi falt til syvende og sist ned på at Something Good var de som passet best for oss. De er strategiske og har kreativ kraft. Dessuten har de sterk PR-kompetanse og evnen til å se helhetlig på all kommunikasjon. De hadde kloke tanker og råd om hva vi bør gjøre fremover, og begeistret oss, sier Inger Elisabeth Sagedal, direktør for marked og kommunikasjon i Virke.

Inger Elisabeth Sagedal forteller at det er snakk om et «skikkelig oppdrag som vil prege 2020», der virkemiddelbruken vil avhenge av idé og kanal.

- Vi har fått de inn for å øke uhjulpen kjennskap til Virke, primært blant bedriftsledere. Vi skal være hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen, som er det vi skal leve av etter oljen. Det inkluderer alt som ikke er primærnæringer eller industri. Da må vi være «top of mind» hos bedriftsledere, sånn at de vil vurdere å bli medlemmer hos oss.

Byråleder i Something Good, Mai-Bente Paulsen, kaller dette for «et drømmeoppdrag». 

- Det beste med å jobbe med Virke er at de har det som en tydelig strategisk satsing at de skal jobbe for et mer bærekraftig næringsliv. De tre prikkene i logoen vår står for people, profitt og planet. De symboliserer bærekraft, og har vært der fra vi etablerte oss for snart fire år sidene. Med fokuset deres, sier det seg selv at Virke passer oss såm hånd i hanske, sier hun.

Foruen Something Good, bestod finalen av Nucleus, Metro Branding og Try/Pol. Byråsjefen forteller at konkurransen var tøff.

- Det føltes på mange måter som David kjempet mot Goliat for vi visste at vi konkurrerte med noen av bransjens dyktigste og største byråer. Men så tenkte vi til det siste at alle liker lillebror. Det viste seg heldigvis å være sant. 

Det er tre år siden den tidligere konserndirektøren i det som da het NSB startet opp Something Good. Byrået teller nå ti stykker. I fjor omsatte for 7,6 millioner kroner.

- Vi har noen fantastiske kunder som har gitt oss stadig større oppgaver og mye tillit. Nå tar vi skikkelig sats. Vi vokser med flere ansatte og flere kunder. Da er det ekstra stas med å få en kunde som Virke, avslutter Paulsen.