Event-byrået George P. Johnson (GPJ) har erstattet en portefølje av ulike byråer innen event og opplevelsesbasert markedsføring. Med kontor i Oslo jobber byrået sammen med Equinor på over 60 prosjekter i 12 land hvert år. I alt er det 35 ansatte i byrået som jobber for Equinor.

- Vi er fornøyde med at valget om å anskaffe en global partner, som hadde kapasitet til å levere på tvers av markeder, forretningsområder og størrelser, fungerer så godt. Vi er stolte over det vi har klart å skape sammen innenfor events og opplevelsesbasert markedsføring, forteller Cathrine Instebø, sponsorsjef i Equinor.

GPJ vil fortsette å levere alle Equinor sine arragementer, messeutstillinger og annet behov innenfor opplevelsesbasert markedsføring. Byrået jobber tett med Equinor sin avdeling for konsernkommunikasjon, og bidrar inn i historiefortellingen om Equinor som «et bredt energiselskap».

- Rammeavtalen markerte en stor endring i hvordan de ønsket å jobbe med eventer og opplevelsesbasert markedsføring, og det er fantastisk å få denne forlengelsen som en bekreftelse på et velfungerende partnerskap, sier norgessjef i GPJ, Christian Stenseng.

Byrået har blant jobbet med Equinor på deres Høstkonferanse. Den 26. november ønsket Equinor 750 deltagere velkomne til den årlige konferansen i samarbeid med Olje- og energidepartementet og Det internasjonale energibyrået (IEA). Konferansen fant sted på Det Norske Teateret, og ble avsluttet med Høstkonserten der unge og etablerte norske artister entret scenen for å hylle musikkåret som har gått. Konsernsjefen i Equinor, Eldar Sætre, ledet konferansen.

I tillegg til Equinor samarbeider GPJ med kunder som SAS Eurobonus, First House, Tesla, Cisco og IBM i Norge.