Mediebyrået Starcom har vunnet to byråkonkurranser og forsvarer med det sin avtale med Høyskolen Kristiania, samtidig som de henter inn bakeriprodusenten Lantmännen Unibake. 

Samarbeidet mellom Høyskolen Kristiania og Starcom har vart i over 14 år. Rådgiver og leder for Power of One, Peder Mittet, kaller det en tillitserklæing. 

- Etter 14 år er dette en enorm tillitserklæring. Høyskolen og Fagskolen Kristiania er en kunde som vi har vokst sammen med, og som akkurat som oss også har store ambisjoner fremover. Det nye temaet tar over et oppdrag og en relasjon hvor det har vært gjort mye bra over tid, sier Mittet. 

Kundeansvarlig i Starcom, Håvar Sesseng, forteller at de er glade og stolte over å skulle bidra videre. 

- Spesielt gøy er det å jobbe med en målgruppe der medievanene er i rask utvikling, og der vi stadig må tenke nytt for å skaffe den oppmerksomheten som kreves. Nå gleder vi oss til å hjelpe enda flere kommende studenter med å finne ut hva de skal bli, sier Sesseng.

Vant markedsledende bakeriprodusent
Starcom lander også bakeriprodusenten Lantmännen Unibake etter en åpen mediebyråpitch. Lantmännen Unibake har merkevarer som Hatting, Axa, Sopps, Regal og GoGreen, og avtalen omfatter alle merkevarer og kategorier. 

Leder i Starcom, Jon Nævestad, sier han er stolt av å kunne kalle Lantmännen «nye venner av huset». 

- Dette er et veldig godt bevis for vårt strategiske tankesett, og samarbeidet er en meget god match for oss begge. Dagligvare er alltid gøy å jobbe med, det er høyt tempo, innovasjonstakt og ikke minst spennende lanseringer, sier Nævestad.

Han syntes det er ekstra gøy med merkevaren Hatting.

- Spesielt gjevt synes jeg det er med Hatting, rundstykkene vi alle har vokst opp med, og hvor det skjer mye om dagen for å møte endrede forbrukervaner, forteller Nævestad.

Aina Hagen, Marketing og innovasjonsdirektør i Lantmännen Unibake, sier de er glade for at valget falt på Starcom, både internasjonalt og for Hatting i Norge. 

- Vi ser frem til å bygge denne sterke merkevaren videre sammen med Starcom, med sterke og innovative medieløsninger tilpasset morgendagens forbruker, sier  Hagen. 

Nye venner:

Agnar Aldridge, Deputy managing Director Starcom, Jon A. Nævestad, Managing Director Starcom, Elin Renbjør, Markedssjef Lantmännen Unibake, Aina Hagen, Marketing and Innovation Director Lantmännen Unibake og Hilde Gammelsæter, Kundeansvarlig hos Starcom.