Red Media har gått til topps i Norsk Tippings byråkonkurranse. Dermed forsvarer de kunden de har hatt siden 2015, og som i fjor brukte 318 millioner kroner brutto på markedsføring.

- Vi er svært fornøyde med tilbudet og vi gleder oss til å fornye samarbeidet med Red. De var ikke alene om å levere et godt tilbud. Det kom inn totalt tre tilbud. Etter en lang og grundig prosess er vi nå klare for neste etappe i samarbeidet med Red, sier kommunikasjonssjef Kristin Røe i Norsk Tipping.

Den ny avtalen er som tidligere på to år med mulighet for to års forlengelse, ett år av gangen.

- Vi er utrolig stolte over igjen å få skrive kontrakt med en av de aller mest spennende og ikke minst populære merkevarene i Norge. Vi har hatt et veldig godt samarbeid med Norsk Tipping gjennom de siste fire årene, men et anbud er alltid nervepirrende. Vi har mange svært dyktige konkurrenter som ønsker Norsk Tipping på kundelisten, og det krever at vi må levere på vårt aller beste for å sikre at vi er med i kampen helt til mållinjen, sier administrerende direktør i Red Dentsu X, Maria Aas-Eng.

Norsk Tipping har også avtaler med Try og Redink på henholdsvis reklame- og innholdstjenester.

Les også: Jackpot til Try og Redink i kampen om Norsk Tipping