Saken blir oppdatert.

Tine stakk av med den gjeve Annonsørprisen da Mediaforum delte ut årets Mediepriser på sin årlige høstkonferanse på Norefjell fredag kveld.

- Vi synes det var hyggelig å bli nominert og veldig gøy å vinne. Det er en ære å bli anerkjent som en annonsør som bidrar til å utvikle mediefaget, sier Rikke Wulvik, som er merkeutvikler for Tine IsKaffe.

- Hva er suksessformelen?

- Vi er mange Tine-kollegaer som skaper kampanjer vi er stolte av, som målgruppen liker og som skaper resultater. Og disse resultatene bidrar til å skape et levende Norge.

Hun retter også en stor takk til mediebyrået Mediacom.

- De utfordrer oss alltid og bidrar til at vi tenker nytt for å være relevante. 

Tine kjempet om prisen med finalistene Coca-Cola, Coop Obs, DNB og Finn.

Juryen mener årets vinner «har gjennom en årrekke utmerket seg med effektiv kommunikasjon i alle kanaler – og ikke minst vist vilje og evne til å dele av sine suksesshistorier gjennom mange innsendelser blant annet til Medieprisen. Så også i år. De er også inviterende til å prøve flere byråer/konstellasjoner».

«Man kan si at siden de er så store at det skulle bare mangle, men de har delt sterke jobber for mange ulike merker, store som små, i brede og smale kanaler, alltid med innsiktsdrevne og kreative innholds- og medieløsninger», fortsetter juryen.

Les mer om årets vinnere: Her er årets vinnere av Mediaforums mediepriser

Juryen har bestått av styreleder Pål Listuen i Mediaforum, Lena Sarset fra OMD , Jo-Øystein Slinde fra JCDDecaux , Sverre Vinje fra Carat, Sten Bråthen fra Mediacom, og jurygeneral i Mediaforum, Tonje Gjerstad.

I fjor var det Orkla som vant denne prisen. Les mer: Dobbelt-gull til Orkla - se alle vinnerne fra årets Mediaforum her