Devold ruller nå ut en ny kampanje med deres ambassadør «Funkygine», Jørgine Massa Vasstrand, i spissen. Kampanjen vil øke bevisstheten blant forbrukere om hvor klærne de går i kommer fra, hvor de er produsert og hva de inneholder.

- Kampanjen har som mål å bevisstgjøre forbrukere om de positive fordelene med ull til fordel for plagg produsert av syntetiske fibre, sier markedsdirektør i Devold, Gro Elisabeth Naalsund.

- Nå ut til et større publikum
Markedsdirektøren forteller at de gjennom «Funkygine» håper å bevisstgjøre særlig de yngre.

- Hun er opptatt av kosthold og hva man putter i kroppen også er fokuset nå på hva man putter på kroppen. Vi håper gjennom denne kampanjen at folk øker bevisstheten på hvilke klær de kjøper og at de da sjekker label på klærne. Så vi håper at gjennom henne kan vi nå ut til et større publikum, spesielt blant yngre, slik at vi kan øke den bevisstheten, sier Naalsund til Kampanje.

Vil øke bevisstheten til forbrukene: Markedsdirektør i Devold Gro Elisabeth Naalsund.

Rådgiver i reklamebyrået Frank som står bak kampanjen, Oscar Michaelsen, mener «Funkygine» er en person som står for ærlige troverdige verdier.

- Hun vil noe med det hun holder på med, er sunn, trener og opptatt av at folk får gjøre sunne valg. Og det å velge ull er et bedre valg, et valg på parti med naturen, sier Michaelsen til Kampanje.

- Fra sheep to shop
Michaelsen forteller at Devold har full sporbarhet i verdikjeden.

- De eier sin egen fabrikk med klesproduksjonen som er spesialtilpasset Devold sine klær. I tillegg har de faste avtaler med utvalgte farmere i New Zealand, Argentina og Australia. Så når du går i en sportsbutikk og trekker ut et Devold undertøy fra hyllen, kan du faktisk få vite hvilken farm ullen kommet fra. Det er full sporbarhet, fra sheep to shop, til dine nye eventyr der ute, sier Michaelsen.

- Vi ønsker jo å inspirere mennesker til å være mer utendørs og at de skal ha en god opplevelse når de er der ute, med en litt bedre samvittighet, sier Ida Mortensen, Art Director i Frank.

Her kan du se reklamefilmen med «Funkygine» som skal gå på tv, digitalt og i sosiale medier. Filmen er fotografert av Klaus Rødahl med Alexander Zwart på regi.