Nyheten om en norsk exit kommer i Domino's kvartalsrapport torsdag morgen, skriver E24.

Det norske salget gikk tilbake med 0,3 prosent i kjedens 10 Dolly Dimples-restauranter og 47 Domino's-restauranter. I sammenlignbare Domino's-restauranter falt omsetningen med 16,5 prosent.

- Vi har konkludert at selv om dette er attraktive markeder, er ikke vi de beste eierne av disse virksomhetene. Styret har derfor bestemt å forlate disse markedene på en ordentlig måte, sier Domino's toppsjef i Vest-Europa, David Wild, ifølge E24.

Styreleder Eirik Bergh i Pizza Holding, som eier 20 prosent av den norske virksomheten til Domino's, sier til Dagens Næringsliv at de vil fortsette satsingen med nye eiere. 

- Ambisjonsnivået er uendret, men det kommer til å skje en endring på eiersiden, sier han til DN.

Så sent som i august skulle Domino's Pizza svare på utfordringene i markedet med det som var deres største reklamekampanje i Norge noensinne. Budskapet var enkelt og greit; «new, bigger, better».

- Vi har hørt på tilbakemeldingene fra kundene våre og sett på salgsstatistikken at vi må ta noen drastiske grep. Det så vi tidligere i år, og utfra det har vi justert størrelsen på pizzaen, prisen på pizzaen, prisen for levering, utvidet kjøreområdet og forbedret kvaliteten på produktet, sa Frank Otterbeck, salgs- og markedssjef i Domino's Pizza Norge, til Kampanje da.

Reklamekampanjen var utviklet av SMFB.

Les mer: Domino's flesker til med sin største norske reklamekampanje hittil: - Vi må ta noen drastiske grep