Etter å ha vunnet byråkonkurransen til Thon Hotels, har Newslab fått jobben med å produsere innholdsmarkedsføring for hotellkjeden.

- Vi valgte å gå systematisk til verks i prosessen med valg av innholdsbyrå, forteller Amalie Hatlevik, innholds- og SEO-spesialist i Thon Hotels.

- I forbindelse med vår satsing på godt innhold i digitale kanaler, var det viktig for oss å lande på et byrå som fanget opp ambisjonene så vel som utfordringene vi står overfor. Og det er vi så heldige at vi nå har gjort.

Rådgiver og teamleder i Newslab, Linn Isaksen, mener det er selveste drømmekunden de nå har hanket inn.

- Vi har jobbet med Thon Eiendom og deres kjøpesentre siden januar i år, og det er stor stas å få produsere innhold for flere av virksomhetene i Olav Thon Gruppen.

Dette er første gang Thon Hotels samarbeider med et rendyrket innholdsbyrå.

- Newslab skal bistå med en overordnet innholdsstrategi og produsere innhold for Thon Hotels' digitale kanaler. Målet er blant annet å tydeliggjøre posisjonen vår i hovedstaden. Ikke minst skal vi fange interesse og skape engasjement hos morgendagens hotellgjester, sier Ida Eide, markedssjef i Thon Hotels.

De har også inngått et samarbeid med digitalbyrået Northern Beat og Epinova, som bidrar med utvikling, konsept, brukeropplevelse og design av Thon Hotels nettsider.

Les også: Thon Hotels er «Årets Markedsfører»: - Ærlig og modig, sier juryen