Det er ikke bare gigantene med de store budsjettene som i år har imponert juryen for «Årets Markedsfører». Sammenliknet med de øvrige finalistene; DNB, Thon Hotels og Norwegian, er Telemark-kjøpesenteret Arkaden Skien kanskje både en lilleputt og real utfordrer.

Etter å ha sett butikkdøden i hvitøyet, fant eiendomsselskapet ut sammen med senterledelsen at det var på tide med drastiske tiltak.

- Innsikten viste at Grenland-folket egentlig bare ønsker å ha det som det alltid har vært, med det kjøpesenteret som var etablert, så det var jo det dårlige utgangspunktet vi hadde. Men vi ga ikke opp kampen, men tenkte at her er det rom for å ønske å skape noe mer, sier markedskoordinator Benedikte Stensrød ved Arkaden Skien.

Blant grepene som har fått Skiens-folket tilbake, er en offensiv satsing på arrangementer som kunne samle alle i bykjernen. Her har det vært alt fra storskjerm under fotball-VM til ville sykkelritt inne på senteret.

- Vet du, vi har gjort så mye gærent at det har vært helt rått. Vi hadde terrengsykkelritt inne på kjøpesenteret der vi startet oppe i femte etasje og dundret gjennom. Det ble mye action og mye moro, forteller senterleder Aziz Chaer til Kampanje.

Her kan du se videointervju med de tre som presenterte caset til årets jury (artikkelen fortsetter etter filmen):

Tredje finalist
De tre første finalistene som ble sluppet på Kampanje, var DNB, Thon Hotels og Norwegian.

Les også: Thons hotell-snuoperasjon ga finaleplass i «Årets Markedsfører»

Les også: DNB klar for finalen i «Årets Markedsfører» - kan vinne med gründer-satsing

I fjor var det rubrikk-suksessen Tise som vant «Årets Markedsfører». I finalen møtte Tise konkurrenten Finn, Visit Oslo og Little Big Sister, som er PR-byrået til Karpe Diem.

Les også: Her er vinneren av «Årets Markedsfører»: - Herregud, så gøy!

Les også: Rubrikk-gründere slo «knockout» på Finn med under én prosent av budsjettet (abo.)

Les også: - Dette kan vi lære av Årets Markedsfører (abo.)

Bak prisen står Markedsføringsforeningen i Oslo, og den deles ut 21. mars på Latter i Oslo.

Vi gjør oppmerksom på at Kampanje er representert i juryen.