Prosjektleder og tidligere VG-journalist Erik Haukaas Aspaas, som helt fra oppstarten av VG Partnerstudio ledet prosessen med flere av de største kundene, vender tilbake til Partnerstudio etter syv måneder hos Bertel O Steen. Han går tilbake til stillingen som prosjektleder for mange av de største kundene.

Samtidig er det klar at daglig leder Jonas Ibsen Brynildsrud går ut i pappapermisjon fra 1.februar, og skoene hans skal fylles av Cecilie Eriksrud.

- Cecilie er en solid leder med bakgrunn fra bransjen. Hun kjenner VG godt, og vil bli et positivt tilskudd til teamet i perioden jeg er borte, sier Brynildsrud i en melding.

 Hun har de siste tre årene jobbet som Salgsdirektør i VG Annonse. Før hun startet i Schibsted hadde hun mange år i TV-bransjen og jobbet med blant annet i TV3, Viasat 4 og TV6.

 - Jeg gleder meg veldig til å lære mer om innholdsmarkedsføring og jobbe i grensesnittet mellom det redaksjonelle og det kommersielle, sier hun.

Siden årsskiftet har VG Partnerstudio ansatt sju nye personer. Tonje Norum Røren er ansatt som innholdsprodusent. Hun har lang fartstid fra motebransjen, og startet som stylist i Elle. Der jobbet hun i tre år, før hun gikk over til Kamille. Hun jobbet som innholdsansvarlig i Kamille og redaksjonssjef i Ditt Bryllup.

Amalie Gulbrandsen er ansatt som innholdsprodusent. Hun kommer fra Spray, hvor hun har produsert content for Nettavisen og Amedias lokalaviser.Hun har tidligere jobbet som frilansjournalist i Aller Media og Dagbladet Mat, og har fartstid fra tv-bransjen.

Terje Andersen er ansatt som innholdsprodusent. Han har tatt Journalistutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Danmarks Journalisthøjskole i Århus. Yrkesmessig har han bakgrunn som journalist fra radio og tv, og kommer sist fra fakta-avdelingen i produksjonsselskapet Mastiff, hvor han blant annet har jobbet i «TV 2 hjelper deg», «Boligjakten», «Helsekontrollen» og «Matkontrollen». Tidligere har han også jobbet i Monster, TV 2, Kanal 24 og Radio Norge.

Vegard Sørholt er ansatt som innholdsleder. Han har erfaring fra tv-bransjen, hvor han har jobbet som journalist, vaktsjef og produsent. Blant annet i «Senkveld», flere ulike talk-shows, diverse reality-produksjoner og i TV 2 Sporten.

Mads Gudim Burheim er ansatt som innholdsprodusent. Han kommer fra jobben som innholdssjef i contentsatsingen til Aller. Før det hadde han drøye ti år som som journalist, prosjektleder, repleder og avdelingsleder i Dagbladet.

Kathinka Wang er ansatt som innholdsprodusent. Han er utdannet medieviter og prosjektleder. Hun har vært med i Radio Nova i fire år. Hun har vært PR-ansvarlig i Oslo Pride-festivalen og fagsjef for kommunikasjonsgruppen deres, vært kommunikasjonsansvarlig for Chateau Neuf og assisterende produsent for «Andregenerasjonen» på P3. Direkte til oss i VG Partnerstudio kommer hun fra Filter Partner, hvor hun har jobbet som innholdsprodusent.

Aleksandra Cybulska er ansatt som innholdsprodusent. Hun kommer fra Nettavisen, hvor hun jobbet som prosjektleder og mote- og livsstilsansvarlig for Side2. Denne stillingen hadde hun også i Egmont.

Lillann Iversen er ansatt som kommersiell rådgiver. Hun startet AM i E24 2011. Deretter gikk hun over til FINN reise, hvor hun jobbet som teamleder. Hun har jobbet i Schibstedeide Segundamano i Mexico og kom tilbake til Norge som seniorrådgiver i Filter Media.

Vaktskifte:

Cecilie Eriksrud er sjef for VG Parnterstudio når Jonas Bynildsrud har permisjon.