I fjor høst startet VG et nytt innholdsbyrå under navnet Manus. Det skjer bare tre år etter at VG gikk tungt inn i markedet for innholdsmarkedsføring med aksjeselskapet VG Partnerstudio, som i år omsetter for godt over 100 millioner kroner. 

Marianne Solheim ble hentet inn som sjef, og i januar Siri Skaustein, Marie Nord og Øyvind Losnegard ansatt.

Nå er Thea-Sofie Koren Brekke ansatt som innholdsrådgiver. Hun er en av to gründere bak studentbyrået PR-studentane, og de siste årene har hun jobbet i Släger kommunikasjon med merkevarer som Facebook, Netflix og Iittala.

Les også: Nytt content-byrå gjør sine første ansettelser

Etter endt masterutdanning på Universitetet i Oslo, og noen år som kundekoordinator i Släger kommunikasjon, går hun nå til Manus for å jobbe med innholdsmarkedsføring.

- Det er klart det er gøy å være med fra start! Jeg vet jo litt om hva som kreves når man begynner helt fra bunnen, og jeg har stor tro på det teamet jeg går inn i. Jeg er overbevist om at vi kommer til å levere på et høyt faglig og kreativt nivå helt fra start, sier Brekke i en pressemelding.

Brekke blir den andre ansatte som det VG-eide byrået henter fra Släger kommunikasjon

- At vi henter to medarbeidere fra Släger Kommunikasjon er ikke helt tilfeldig. Eirik Øiestad og Henning Sverdrup i Släger er kompromissløse når det gjelder kvalitet, og ikke minst flinke til å finne folk som har det lille ekstra. Thea-Sofie er et kommunikasjonstalent som jeg gleder meg til å se blomstre i Manus, og jeg er ikke i tvil om at både kunder og kollegaer vil nyte godt av hennes kompetanse, sier Marianne Solheim, daglig leder i Manus.

Les også: Hun blir sjef for nytt VG-byrå: - Vi tror ikke markedet er mettet (Abo)

Les også: VG vil bygge opp «stjerneteam» i helt nytt byrå