Venture Factory Media og Motor.no inngår en avtale som gir førstnevnte ansvaret for salg og produksjon av innholdsmarkedsføring på Motor.no.

- Motor.no passer perfekt inn hos oss da annonseproduktene vi leverer er som skapt for bilbransjen. Vi gleder oss til å presentere dette nye produktet til kunder og byråer og vi har allerede hatt møter hvor samarbeidet blir godt mottatt, sier adm. dir. Tale Gjøvik i Venture Factory Media.

Motor.no springer ut av magasinet Motor, som gis ut av NAF. Venture Factory Media eier og drifter nettavisene Filter Nyheter, Filter Film & TV og Talent Media, samt nettmagasinet CamillaPihl.no.

Nå flytter redaksjonen i Motor inn i Venture Factory Media sine lokaler i Torggata.

- Noen av landets skarpeste journalister jobber i Filter og miljøet er ledende på distribusjon av innhold i digitale kanaler, så vi gleder oss til å bli en del av et større spennende miljø, sier Lina Schøyen, ansvarlig redaktør i Motor.

Fra før har Motor.no en avtale med HS Media som selger display-annonser på nettstedet og annonser i printutgaven.

- Vi er stolte av å få med markedets kanskje beste miljø innenfor innholdsmarkedsføring på laget og har store forventninger til resultatene dette vil skape for NAF som utgivere, sier marked- og kommunikasjonsdirektør Ulrica Risberg i NAF.