Teamet i Markedsføringsforeningen i Oslo - MFO - har fått inn Anniken Englund som ny kommunikasjons- og markedsføringsansvarlig. Dette er foreningens andre ansettelse utover daglig leder på 104 år

- Anniken er med sitt kommersielle hode og kreative blikk helt perfekt for MFO. Dette er en ansettelse vi er stolte av og som vi vet vil utgjøre fantastiske forbedringer for både medlemmene våre og organisasjonen gjennom mer og bedre kommunikasjon og stadig flere kanonbra tilbud til medlemmene våre, sier daglig leder Anna Hvinden.

Anniken Englund kommer fra stillingen som KAM i Bonnier og har tidligere bakgrunn fra Schibsted og Let's Deal. Hun varsler en større satsing på digitalt innhold når hun går i gang med oppgavene i MFO.

- Det er stor interesse for MFO, og det har blitt bygget et solid grunnlag med spennende events og godt faglig innhold. Samtidig som vi ser et stort potensiale i våre digitale kanaler. Jeg gleder meg til å jobbe videre med å gi våre medlemmer det beste innholdet, også digitalt. Det er bare å følge med i våre kanaler framover, sier hun.

MFO samler i dag 2500 medlemmer i Oslo og melder om medlemsvekst for tredje år på rad, og rekordmange deltakere på foreningens eventer. I fjor sjøsatte de nye konsepter som Kanalbattle og Bransjepuls.

- Som markedsfører må man være nysgjerrig og utfordre seg selv kreativt. Derfor mener vi det er så utrolig viktig å tilby et uavhengig nettverk hvor man kan lære av hverandre og få tilgang til den beste kunnskapen. I 104 år har tilbudt masse relevant innhold gjennom våre eventer. Anniken skal nå jobbe med hvordan vi kan styrke vår digitale tilstedeværelse og levere mer godt digitalt innhold til medlemmene våre og også bruke de mer aktivt til å dele av sin kunnskap i våre digitale kanaler. All kompetanse vi trenger er jo der ute blant medlemmene våre og vårt inntrykk er at folk både ønsker å lære og dele, sier Hvinden.