Aller Media satser på Aller Concept Store, som vil omsette for 70 millioner kroner i år. Hillevi Forsman blir ny leder for konsept-satsingen. Asbjørn Halvorsen har ansvaret for content-delen.

Hillevi Forsman har mange års bakgrunn fra Aller, både som redaktør for Topp.no og kommersiell utgavesjef i KK.

- Hos Aller Concept Store skal kunden alltid få litt mer. Vi skal svare raskt og hurtig på brifer, men alltid strekke oss litt lenger for å vise ytterligere mulighetsrom på våre flater. Gode ideer handler om å ha de riktige hodene, og de føler jeg meg sikker på at vi har her i Concept Store, sier Forsman i en pressemelding fra Aller Media.

Asbjørn Halvorsen har bakgrunn som leder av Magasinet Dagbladet gjennom mange år. 

- Når jeg ser at vi klarer å styrke merkevarene til kundene våre, er det sjukt moro. Vi er også heldige som har modige og innovative kunder – det er en vinnerformel når vi skal bygge noe større sammen. Alt det beste i livet skaper vi jo sammen med andre, sier Halvorsen.

På fire år har denne interne Aller Media-enheten gått fra 0 til 60 millioner i omsetning. Kommersiell direktør Chris Tallerås Steen i Aller Media sier at man opplever økende etterspørsel etter markedsføring i en mer helhetlig sammenheng, nemlig konsepter.

- Vi har innholdskompetanse, vi har kreativiteten, vi har kanalene for kommunikasjon – både digitale og tradisjonelle. Ja, vi har alt som skal til for å vokse videre med Aller Concept Store, sier hun i meldingen.