Etter en omfattende pitsjeprosess, som begynte før sommeren, er det nå klart at Vizeum får fornyet tillit og fortsetter som mediebyrå for BMW.

Deres inneværende avtale utløper i 2018, men nå blir det fem nye år fra 2019 av – med ansvar for hele Norden.

- Vizeum ikke bare har bevist at de er et solid mediebyrå, men at de også har imøtekommet alle våre behov som kunde under denne prosessen – selv når hele vår organisasjon har vært igjennom radikale endringer – og det ble avgjørende for at de vant pitchen. Vi er utrolig glade for å kunne fortsette vårt fremgangsrike samarbeid med Vizeum og ser frem mot de kommende årene sammen, sier Marie Dellbrant, kommunikasjonssjef i BMW Nord-Europa, i en pressemelding.

Daglig leder i Vizeum, Kristin Moen Brimi, er både stolt og glad for at de får fornyet tillit hos BMW.

- Vi har bevist faglig sterk kompetanse, at vi skaper vekst i den digitale økonomien og at vi evner å tilpasse oss når behovene endres, forteller hun til Kampanje. 

Brimi påpeker at nå som kontrakten går fra å være lokal til nordisk, stiller det tøffere krav til Vizeum utover landegrensene.

- Dette er krav vi trives godt med, sier hun til Kampanje.

- Vi har alltid hatt et solid samarbeid med BMW Norge lokalt, og selv om BMW har globale rammeverk med tanke på materiell, oppleves de å være blant de mest innovative annonsørene når det kommer til å gjøre lokale tilpasninger. Et av mange gode eksempler på  dette er samarbeidet med Oslo Marathon der det produseres egne BMW i3 Marathon Editions, forteller hun.