I kveld ble Max Marketing Mix arrangert på Doga i Oslo. Og kveldens mestvinnende byrå ble Try, som vant to gull, én sølv, to bronse og én spesialpris. 

- Vi er superstolte over å endelig også være på topp innen CRM-faget. Og ekstra morsomt er det å vinne med de store kundene våre, som alle benytter Trys fagdisipliner på tvers. CRM har blitt et bredt fag, som ikke bare krever kunnskap om en kanal – det har blitt et omikanalsfag. I kombinasjon med Trys evne til å lage gode kommunikasjonskonsepter, viser vi her at vi tar helhetlig konsepter ut i alle kanaler – helt ned til egne flater som e-mail og i apper, mener byråleder Kjetil Try til Kampanje.

I jurybegrunnelsen for Trys gull for DNB heter det; 

«Dette bidraget er et glimrende eksempel på at samspill mellom en god tjeneste og effektiv, engasjerende kommunikasjon kan gi gode resultater. I dette tilfellet har bidraget fått det norske folk til å endre vaner. Det er god timing i forhold til samfunnsmessige strømninger, som også har vært med på å utfordre en hel bransje. Juryen mener også at det er vågalt å gå i markedet med en app - når det ikke alltid er løsningen. Men her har de virkelig lykkes. Dette er en klar vinner i det som har blitt DNB-kategorien.»

Men også andre byråer kunne innkassere priser i kveld. Trys datterselskap Pol fikk totalt tre priser; ett gull og to spesialpriser. Også Per Høj, Anorak og Hausmann fikk tre priser hver. 

Totalt ble det delt ut ni gull. Try vant sine to gull for DNB og Equinor, Per Høj for Orkla/Smash og Norsk Tipping, Ernö for Thon Hotels, Anorak for Amnesty, Hausmann for Posten, Pol for DNB og Hyper for Statnett. 

I jurybegrunnelsen for Per Højs gull for Norsk Tipping heter det; 

«Med et ønske om å skape økt kjennskap og engasjere nye og yngre målgrupper, så har denne kampanjen med en god idé og strålende utførelse levert solide resultater langt over målsettingen. En telefon fra Hamar kan snu alt på hodet, så derfor gjorde de nettopp det. De snudde alt på hodet og lot folket ringe Hamar i håp om å vinne millionpremien og oppleve det magiske vinnerøyeblikket.»

Pol vant to spesialpriser for DNB og Vipps - i kategoriene for «Best bruk av sosiale media» og «Best bruk av ny teknologi». 

Årets ærespris gikk til Eva Hageland i Gjensidige Forsikring. 

I årets jury har det deltatt over 40 bransjefolk, og juryen har vært ledet av Henning Tunsli fra Penetrace. 

  Gull Sølv Bronse Spesialpris
Try/Apt 2 1 2 1
Pol 1  -  - 2
Per Høj 2 1  -  -
Anorak 1 1  - 1
Hausmann 1 1 1  -
Hyper 1  - 1  -
Bouvet  - 1  - 1
OMG  -  -  - 2
Ernö 1  -  -  -
Creuna  - 1  -  -
Good Morning  - 1  -  -
Bislett Alliansen  -  - 1  -
MK Norway  -  - 1  -