I produksjonsselskapet Moonbow er det duket for endringer når filmprodusenten Henrik Bergesen blir hentet inn som partner i selskapet. I den forbindelse skifter byrået navn til Klynge AS.

Bergesen har lang fartstid som investor og produsent fra filmer som «Kon Tiki», «12. Mann» og «Kong Curling».

- Rebecca og Esben er lidenskapelige innholdsmennesker med erfaring fra utvikling og produksjon som jeg gleder meg til å utvikle og produsere et bredt spekter av drama og underholdning, dokumentarserier, podcaster og branded content sammen med, sier Bergesen.

Rebecca Medbøe og Esben «Dansken» Selvig startet Moonbow AS for ett år siden.

- Henrik deler vår lidenskap for gode historier og menneskene som forteller dem. Han har vært involvert i noen av Norges mest vellykkede internasjonale filmprosjekter og nå skal vi sammen løfte frem nye stemmer og fortellinger som beveger mennesker i Norge og resten av verden, sier partner og daglig leder Rebecca Medbøe.

Lenge var Medbøe og Selvig i forhandlinger med det internasjonale produksjonsselskapet Banijay om et mulig partnerskap.

- For å skape den arbeidsplassen vi ønsker og stå fritt til å realisere prosjektene vi brenner for, landet vi på at vi ønsket full kontroll over selskapet. Når det er sagt ser vi fram til å samarbeide med våre venner i Banijay i fremtiden, sier Selvig.

Klynge AS blir også partner i Sara Hjartholms selskap, Sara Casting AS, som caster skuespillere og profiler til film, TV-serier og reklamefilm. De understreker at Sara Casting AS vil operere helt uavhengig av Klynge og vil fortsette å gjøre oppdrag for andre norske produksjonsselskaper og kanaler.