Lars Kristian Lindberg overtar i dag som administrerende direktør i Gresvig. Samtidig går Pål Heldrup Rasmussen inn i konsernledelsen i eierselskapet O.N. Sunde AS etter å ha ledet Gresvig i tre år, skriver selskapet i en pressemelding som Dagens Næringsliv og E24 omtaler. 

- Vi er veldig glade for å kunne ønske Lars Kristian Lindberg (40) velkommen til Gresvig. Han har lang ledererfaring fra detaljhandel, markedsføring, konseptutvikling, operasjonell butikkdrift og distribusjonsstrategier. Varehandelen er i endring og Lars Kristian vil ha et spesielt fokus på både butikkeffektivitet og e-handel. Han har perfekt kompetanse for den fasen Gresvig er på vei inn i nå, sier styreleder Olav Nils Sunde i Gresvig, i pressemeldingen.

Les også: Rema 1000-topp slutter etter bestevenn-fiasko

Det er nøyaktig ett år siden det ble kjent at Lindberg sluttet i Rema 1000 etter en turbulent tid for selskapet der først og fremst kommunikasjonen rundt bestevennstrategien floppet. Lindberg var også sentral da dagligvaregiganten lanserte handelappen Æ og var av mange sett på som en kronprins. 

- Jeg vil takke for flotte år i Rema 1000. Det har vært et privilegium å jobbe i dette fantastiske selskapet gjennom ti år. Jeg vil takke samtlige kjøpmenn og kollegaer som jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med. Jeg vil også takke Ole Robert for et godt samarbeid og tilliten han har vist meg. Når våre veier nå skilles - så er det ingen dramatikk i det. Jeg ser frem til nye utfordringer og ønsker Rema 1000 alt vel i fremtiden, sa  Lindberg for et år siden. 

Gresvig er en landsdekkende forhandlerkjede av sportsutstyr gjennom G-SPORT, G-MAX og Intersport med en samlet markedsandel i underkant av 30 prosent.

Les også: Bentestuen blir ny norgessjef i Rema 1000