Ingen kan beskylde Elkjøp for ikke å ha et spenn i reklamefilmene sine. Kort tid etter at de slapp en kort og frekk reklamefilm i anledning Singles' Day, ruller de ut en storslått ny julefilm som er ment å spille på hele følelsesregisteret.

«Å gi noe mer» forteller historien om en jente som får et uventet innblikk i bestefarens spennende og dramatiske livshistorie.

- Det er en historie som er fylt med eventyr, kjærlighet og tap, som jeg håper vil treffe rett i hjertet, sier Marius Klemo, merkevare- og digitalsjef i Elkjøp Norge.

- Har blitt godt mottatt
Elkjøp har fått reklamebyrået Nord DDB, Bleck og regissør Rune Milton til å gi liv til den fire minutter reklamefilmen, som blant annet er spilt inn i Sør-Afrika.

Mange vil kjenne igjen budskapet fra julefilmene Elkjøp har lansert de siste to årene, men denne gangen har annonsøren tatt ideen et par steg videre.

- Det er ikke alltid lett å si hva man føler, selv til sine nærmeste. Denne type kommunikasjon har blitt godt mottatt tidligere år, da vi har kommunisert «La gavene tale» og «Mer enn bare en gave». Vi viste at ved å gi en gave med ettertanke – kan du få frem det du ønsker å si. Uten å si det. Vi vil fortelle kundene våre at en gave er mer enn pakken du åpner på julaften. Velger man julegavene sine med omtanke for mottakeren, så kan den bli langt mer enn det, sier Klemo.

Saken fortsetter etter filmen:

Les også: Ventet ett år med å vise denne filmen: - Vet det er et sårt tema for mange

- Påkostet produksjon
- Det er jo en lang og storslått film dere lanserer her. Kommer dere til å sende hele filmen på tv?

- Vi kommer til å kjøre hele filmen online og i våre sosiale medier-kanaler, mens på tv skal vi vise en kortere versjon, sier kommunikasjonssjef Madeleine Schøyen Bergly i Elkjøp Norge.

- Hvor mye penger har dere brukt på filmen?

- Uten å gå inn på eksakte tall, kan vi dele at dette er en påkostet produksjon.