I forrige uke skrev Kampanje om den kontroversielle reklamefilmen til den norske frisørkjeden Cutters. Filmen skapte oppstuss og enkelte antydet at den drøye filmen var et planlagt PR-stunt fra kjedens side. Det var reklamebyrået Synk Media i Bergen som stod bak filmen.

Nå er det klart at Cutters velger Los & Co som sitt nye byrå. Det nye byrået skal hjelpe frisørutfordreren å etablere en enda sterkere merkevare i Norge, og etter hvert også utenfor landegrensene. Kjeden har lokaler i store deler av landet, og i disse dager utvider de til Sverige, Danmark og Finland. 

- I Cutters har vi ekstremt høye ambisjoner, og vi jobber kontinuerlig med å gjøre opplevelsen hos oss enda mer brukervennlig. Vi er en tydelig utfordrer i markedet, noe vi også ønsker å være i kommunikasjonen vår. Det har vi klokketro på at Los & Co kan hjelpe oss med, sier Lasse Smedsvig, markedssjef i Cutters i en pressemelding.

Les også: Cutters trekker reklamefilm etter sex-kritikk: - Jeg blir kvalm, sier PR-topp

Les også: Tror reklamefiasko gir PR-effekt for Cutters

- De er uredde
Los & Co fikk ikke bakoversveis av Cutters omdiskuterte reklamefilm. 

- En aktør som Cutters vil alltid provosere noen, det ligger i deres natur. Samtidig må de lytte til reaksjonene, som er avgjørende for å lykkes med en slik posisjonering. Det er en styrke Cutters har vist i det siste, sier Ronald Sagatun, planner i Los & Co.

 Allerede denne uken starter det nye samarbeidet, og Los & Co kunne ikke vært mer fornøyd med å ha landet Cutters som ny kunde. 

- Cutters er en kul og krevende kunde. De er uredde, fulle av pågangsmot og smittende energi. Det betyr at vi som byrå også motiveres til å utfordre eget fag, tenke nytt og utvikle løsninger som kler en ekte «disrupter». Vi skal bidra til å videreforedle rebell-identiteten, og sammen skal vi spisse kommunikasjonen og få den til å henge sammen. Vi gleder oss skikkelig til å komme i gang, sier Stine Conradi Prøitz, kundeansvarlig i Los & Co.

Se filmen her: