NFF og VG forlenger samarbeidet som har pågått i over 20 år. I den nye treårige avtalen videreføres VG-tribunen på Ullevaal Stadion, og VG-profilering av på dommerne i de fire øverste divisjonene for herrene og de to øverste divisjonene for kvinnene.

- VG har en unik posisjon som Norges største nettsted, med et betydelig «publikum» som sammenfaller med vårt eget. I den nye avtalen videreføres tilgangen på VGs annonseflater. Verdien av å kunne kommunisere med denne målgruppen er selvfølgelig stor og er særlig viktig for oss i arbeidet med å skape oppmerksomhet rundt landskampene våre, sier kommersiell direktør i NFF, Erik Loe.

Målet med avtalen er å øke engasjementet rundt norsk fotball.

- Både VG og NFF er opptatt av å få engasjement rundt norsk fotball og landslagsfotballen, samtidig som kraften i norsk fotball gir VG stor eksponering. Vi har et genuint ønske om å bidra til å styrke fotballens posisjon, og et fullsatt Ullevaal Stadion vil alltid være et sterkt symbol på nasjonalt samhold og entusiasme, sier kommersiell direktør i VG, Christian Haneborg.

Det er ikke kommet noen nye elementer inn i avtalen siden sist.

Les mer: Ellevill satire om Bergen-brexit i en av VGs største kampanjer noensinne