Når Sponsor- og Eventprisen skal deles ut neste år, dukker enda en ny kategori opp - nemlig «Årets Eventbyrå». Men den nye prisen erstatter «Årets Innovasjon» - fordi nyskaping skal ligge til grunn for alt prisvinnende arbeid.

- Sponsor- og Eventprisen 2019 får en ny priskategori. At det er «Årets Eventbyrå» faller helt naturlig - bare se på navnet til selve prisen og foreningen. Dette betyr at absolutt alle prisene skal være preget av nyskapende arbeid. Med den bakgrunn har kategorien Årets Innovasjon blitt erstattet med den nye Årets Eventbyrå, sier Kirsti Bjerva, som er styremedlem i Sponsor- og Eventforeningen.

Men neste år er det også duket for enkelte endringer i reglene - blant annet kan ett enkelt event nå kan vinne flere priser.

- Frem til 2018 kunne event vinne opptil fire av ti priskategorier. Styret har nå besluttet å endre på dette. Endringen gir dermed event vinnermuligheter innen halvparten av kategoriene, sier Bjerva.

Prisutdelingen finner sted i starten av 2019.