Navn: Herman Mueller Stormyr

Alder: 32 

Stiling: Byråleder, We Are Live 

Årets ferie: - Årets ferie går til Nord-Korsika, der bor svigerfar. Det er tredje året på rad nå, så da er det vel tradisjon. Her er det late dager - de siste dagene har jeg øvd meg på å dykke lenge under vann. 

Den perfekte sommermaten: - Jeg er stor fan av delemat, så masse forskjellig grillet kjøtt og fisk kombinert med salater er helt perfekt. Når det kommer til dessert så har jeg en innbilt laktoseintoleranse, egentlig må jeg si tiramisu, men blir da fort kokossorbet. Jeg er glad i vann med kullsyre, øl og rødvin.

- We Are Live har nå eksistert i snart fire år, hvordan er utsiktene for de neste fire årene?

- Først og fremst skal vi jobbe beinhardt med å utvikle alle de flinke menneskene i WAL, så de holder seg i spissen av sitt fagfelt. Utover det så satser vi på inhouse videoproduksjon over ferien. Vi ønsker å bli mer produksjonstunge i årene som kommer, både levende bilder, animasjon, AR, VR, event – Det som er nødvending å kunne produsere for at kundene våre når frem på en kostnadseffektiv måte.

- Tenk deg at du arrangerte en utflukt i sommer og inviterer tre gjester. Hvem tar du med og hvor går ferden?

- Det er vanskelig. For å ikke være urealistisk må jeg si Donald Trump, Elon Musk og Theresa May, mye fordi jeg lurer på hvem disse menneskene er og hva som driver de. Theresa May fordi jeg lurer på hvordan hun har det om dagen. Måtte tatt de med til et rom uten vind, for å verne om luggen til Trump. Og uten avbrytelser. Kanskje hjemme hos meg, så blir det en litt personlig atmosfære.

- Hvor mange GDPR-eposter har du fått og hvor mange av dem har du lest?

- Sikkert 100, har ikke lest noen.


- Hvem eller hva irriterer deg aller mest i den norske medie- og kommunikasjonsbransjen?

- Jeg ser at alle skriver at de ikke lar seg irritere over noen og holder fokus på seg selv, så skinnhellig er jeg dessverre ikke. Jeg blir irritert over alle som tror de har fasiten, leserinnlegg der avsender argumenterer for sin egen interesse mer enn å skape en nyansert debatt. Mangelfull deling av resultater. Listen er lang. Jeg blir glad av nysgjerrighet, ydmykhet og deling av kunnskap og erfaringer.

- Hvilken overskrift drømmer du om å se på Kampanje.com i høst?

- Jeg har noen drømmeoverskrifter som jeg vet kommer allerede. Utover det hadde det vært en drøm å se: «We Are Live tar storeslem i Byråprofil».

- Hvem eller hva har du mest og minst tillit til i Medie-Norge?

- Begynner å få liten tillit til Norges Idrettsforbund. Utenifra fremstår det som mangelfullt lederskap, plan og ikke minst transparens.  

- I 7 Elevens nye kondomreklame advares turistene mot klamydia. Hva advarer du dine utenlandske venner om når de kommer til Norge?

- Jeg advarer de generelt ikke mot noe, men jeg prøver å få de til sør, nord eller vest, min mening er at det er der Norge kan konkurrere ut andre byer i Europa.

- Høstens tv-duell står mellom Fredrik Skavlan på TV 2 og Anne Lindmo på NRK1. Hvem velger du og hvorfor?

- Jeg ser ikke på noen av de, jeg har sagt opp tv-abonnementet. Skulle jeg valgt går jeg for Lindmo, syntes Skavlan er flink, men får grøsninger når han kaster kortene over ryggen når han er ferdig.