Navn: Britt Skjeppestad

Stilling: Administrerende direktør i Mediacom

Årets ferie: - Etter å ha feriert i en liten provensialsk landsby i mange år, dristet vi oss i år til Toscana hvor årets ferie startet. Her leide vi et hus og tilbrakte late dager ved bassenget og opplevde noe av det beste Toscana kan by på: Firenze, Lucca (min favoritt), strandliv og det italienske kjøkken. Vi reiset med totalt fire voksne og fem barn i alderen 2-8 år. Lettere kaotisk, men veldig hyggelig og gøy for både store og små. Nå befinner jeg meg på idylliske Filtvet i Oslofjorden. Her er vi så heldige og ha et lite sommersted rett ved sjøen. Dette er mitt sommerparadis hvor jeg har tilbragt hver eneste sommer fra jeg var liten jente. Balsam for sjelen.

- Den perfekte sommermaten: - Det fins mye god sommermat, men jeg lander på reker med en god hvitvin. Gjerne Riesling. Til dessert velger jeg alltid noe med sjokolade om det er mulig å velge noe med sjokolade. Sjokolade er det beste som finnes. Også om sommeren. Kanskje jordbær og is, med litt sjokolade attåt.

- Du gikk fra annonsørsiden til byråsiden tidligere i vår. Hva er det beste og det verste med å jobbe i byrå?

- Etter tre uker på byråsiden skal jeg vel være litt forsiktig med å konkludere, men jeg tror det beste med å jobbe på byrådsiden for det første er å få lov å lære seg, bryne seg på og løse kommunikasjonsutfordringer for flere bransjer, kategorier og kunder. For det andre å jobbe med fagspesialister som er levende opptatt av å utforske og forstå dagens og fremtidens kommunikasjonskanaler og hvordan optimalisere de best på vegne av våre kunder og deres behov.

- Samtidig vet vi at kommunikasjon er ett av flere virkemidler. Det å ikke være med å påvirke de andre virkemidlene i like stor grad kommer jeg nok til å savne! For en som kommer fra kundesiden, er nok det den største overgangen.

- Tenk deg at du arrangerte en utflukt i sommer og inviterer tre gjester. Hvem tar du med og hvor går ferden? 

- Ferden går til fjells. Vi skal gå på topper, spise god mat og bade i fjellvann. Statsviteren i meg vil ha med Trump, Putin og Stoltenberg. Det hadde vært svært interessant. MediaComern i meg vil ha med tre kunder for å diskutere hvordan vi skal levere enda bedre resutater for våre kunder fremover. Blir du med, Siri?

- Privatpersonen i meg vil gå på tur med venninner. Vi skal gå, diskutere livets viktige og mindre viktige begivenheter, le høyt, spise og drikke god vin til maten. Kanskje tar vi med oss en kokk på turen!

- Hvor mange GDPR-eposter har du fått og hvor mange av dem har du lest?

- Som de aller fleste har jeg fått mange og lest få. Det betyr ikke at jeg ikke syntes det er viktig. GDPR er både riktig og viktig.

- Hvem eller hva irriterer deg aller mest i den norske medie- og kommunikasjonsbransjen?

- Jeg irriterer meg ikke over noe i den norske medie- og kommunikasjonsbransjen.

- Hvilken overskrift drømmer du om å se på Kampanje.com i høst?

«MediaCom har, og tiltrekker seg, de flinkeste folka!»

- Hvem eller hva har du mest og minst tillit til i Medie-Norge?

- Utgangspunktet er vel at jeg har generell høy tillit til Medie-Norge. Skal jeg velge en aktør står nok NRK frem som en slags bastion – kanskje er det «rikskringkaster»-navnet som gjør det. Høres stort og viktig ut.

- I 7 Elevens nye kondomreklame advares turistene mot klamydia. Hva advarer du dine utenlandske venner om når de kommer til Norge? 

- Jeg vet ikke om jeg advarer så mye, tror heller jeg anbefaler. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Elsker Oslo, fra øyene til marka og ulike bydeler, breene og breturer, Jotunheimen, Stavanger, Solastranda, Vega, Lofoten. Svalbard står på ønskelisten... 

- Høstens tv-duell står mellom Fredrik Skavlan på TV 2 og Anne Lindmo på NRK1. Hvem velger du og hvorfor? 

- Usikker, begge er flinke. Kan nok hende jeg velger bort begge. Det bor en liten seriesluker i meg. Er jeg først i gang med en serie, er jeg ustoppelig.