Både i Oslo og Trondheim er det valgt lokale styrer i Markedsforbundet.

I Markedsføringsforeningen Oslo (MFO) har man så mye å gjøre at det er planer om å øke antall ansatte i staben.

- MFO er ikke bare et verv for oss som sitter i styret. Det er som vår egen lille start-up hvor tempoet er høyt, engasjementet enda større og samholdet ekstra sterkt. Det er et winning team som skaper vinnende løsninger. Nå ser vi frem til å også øke antall faste ansatte i staben slik at vi kan sikre driften for de neste 103 årene, og skape et enda bedre tjenestetilbud til medlemmene våre, sier styreleder Marianne Otterdahl Møller.

I Oslo-styret sitter i kommende periode; Styreleder Marianne Otterdahl Møller (Flokk AS), Anders Bakke Ingebrigtsen (Prisguide.no), Kristian Wulfsberg Majer (Garrison Group), Martine Ågedal Hansen (VG), Martin Ygre (Norsk Toppfotball), Bettina Therese Rognås Ellefsen (Taksu Digital), Anita Jordanger (Why Not AS), Cecilie Faye (Maxus Norway), Ann-Christin Johnsen Bakke (Syklistenes Landsforening), Marius Ebbesen (Creuna), Trygve Tellefsen (VG Partnerstudio) og Nina Wergeland (Sempro).

MFO har mange arrangementer gjennom året, blant annet «Årets Markedsfører», frokostseminarer og det nye konseptet «Kanalbattle».

- Vi er veldig stolte av vårt nye konsept. Målet med MFO Kanalbattle er å kunne gi våre medlemmer god innsikt i de ulike markedsføringskanalene og gi kanalene en sjanse til å vise seg frem. Det beste som har skjedd matchmaking-universet siden Tinder, sier daglig leder Anna Hvinden i MFO.

Her er hele MFO-styret (Artikkelen fortsetter under bildet):

Nye trøndere
Også i Trondheim er det et nytt styre, og i likhet med Oslo-styret har man funnet frem til et styre med en blanding av personer med byrå- og kundebakgrunn.

- Å få en god miks av kompetanse fra både kunde- og byråsiden er avgjørende for å gi et attraktivt tilbud til alle våre medlemmer, sier nyvalgt styreleder David Kollsete.

Styret består nå av, foruten Kollsete som jobber i HK, følgende styremedlemmer: Torstein Strøm Torjuul (BioMar), Camilla Skaget Hansen (Trøndelag reiseliv), Stian Nilsen (Centerteam Reklamebyrå), Linda Halvorsen (Melhus Bil Gruppen), Mats Muri Løberg (Adresseavisen) Line Strand (Eiendomsmegler1 Midt-Norge) og Erlenn Stavnås Ingebrigtsen (Meglerhuset Nylander).

Arrangementer som styret har på planen fremover er den årlige Markedskonferansen, samt frokostmøter og det nye konseptet Markedstreff.

Her er hele TMF-styret: