Creuna er byrået bak et nytt kommunikasjonskonsept for designklassikeren Tripp Trapp fra møbelprodusenten Stokke.

Stokke ønsker med dette å gjøre stolen fra 1972, som har stått i mangt et norsk hjem, dagsaktuelt også for dagens unge. Det nye, globale kommunikasjonskonseptet har fått navnet «A chair for life». I konseptet ligger blant annet en splitter ny reklamefilm og nye, grafiske retningslinjer.

Lanseringsfilmen skal fungere i vidt forskjellige markeder som Kina og USA, derfor er konseptet basert på innsikten om at noen følelser og instinkter er felles hos alle foreldre - uavhengig av opphav.

- Konseptet er basert på innsikten om at noen følelser og instinkter er felles hos alle foreldre uavhengig av opphav. Verdens foreldre deler således ønsket om å gi barna en trygg oppvekst med best mulig vilkår for utvikling, sier Line Mevassvik, kundeansvarlig i Creuna, til Kampanje.

Vil vokse i Kina
Tripp Trapp stolen selges i over 80 land, med Tyskland på topp. Da det nye kommunikasjonskonseptet skulle utarbeides, ble det laget slik at det skulle passe i alle land.

- Omsetningsmessig er Tyskland det største marked, etterfulgt av Japan, Nederland, USA og Frankrike. Kina er et av de hurtigst voksende markeder. Norge er blant topp ti markeder og utgjør ca. 5 prosent av totalomsetningen for Tripp Trapp, sier Global Product Manager Mette Mari Heyerdahl i Stokke.

Kreativt team hos Creuna har vært Petter Andersen og Anders Asheim. Produksjonsselskap har vært Fantefilm med Gaute Hestehagen på regi.

Se filmen her: