I januar kunne Kampanje melde at partner Tore Woll forsvant ut av reklamebyrået Llowbank.

- Jeg følte ikke det gikk i den retningen jeg hadde drømt om, og da er det mye mer «fair» at det kommer noen andre inn og driver videre. Det er både for Llowbank sitt beste og for mitt beste, uttalte Woll den gang.

Den gang var byrået tyst om de kom til å beholde navnet eller ikke. Llowbank var laget med etternavnene til de to opprinnelige partnerne Terje Banken og Tore Woll. Nylig ble det kjent også kjent at Tore Woll hadde startet et nytt byrå som har navnet «Tante Randi».

Les også: Woll slutter i Llowbank - Ida Fjeldbraaten blir ny partner

Les også: Tore Woll starter Tante Randi - skal bygge nytt byrå på kultur og spillpenger

Men nå forsvinner altså Llowbank-navnet. Og etter å ha vurdert over 400 ulike navn, ble partnerne enige om «Hausmann».

- Hausmann sier noe om hvor vi kommer fra, men også hvem vi snakker til. Verden endrer seg hele tiden, men mennesker er fortsatt mennesker, og gjennom kloke ideer og godt håndverk skal vi nå dem, sier kreativ leder Tone Humblen.

- Ny vår
Høsten 2017 gjennomførte byrået en omfattende prosess, som blant annet resulterte i en revidert strategi, ny partner og ny kreativ ledelse.

- Vi har gått en grundig runde og fant ut at vi ville markere for oss selv og andre at nå er det en ny start, nytt navn og ny vår! Det betyr ikke at det vi har gjort de siste fem årene ikke teller. Alle Llowbank-jobber er fremdeles del av vårt DNA, forteller partner og tekstforfatter Ida Fjeldbraaten.

Byråleder Terje Banken forteller at de har brukt samme metodikk på seg selv som de bruker på kundene.

- Vi har tydeliggjort hva vi skal være for hvem, hva vi skal levere, hva som skal kjennetegne jobbene våre, hvem som skal jobbe hos oss og ikke minst – kreative og økonomiske ambisjoner, sier han.

Og Banken er optimistisk for 2018;

- Vi jobber etter planen som er lagt, stemningen er god og farten så langt i 2018 er upåklagelig, sier han.

Den nye logoen er utviklet av Mari Oshaug i Oshaug design i samarbeid med Hausmann. Se video om den nye logoen under: