Etter å ha fulgt samme konsept i lang tid, endrer nå Finn noe på reklame-kommunikasjonen. I dag mandag er det duket for premiere på én hovedfilm og flere kortere - der budskapet er at man bør kjøpe sportsutstyr brukt.

Dermed går Finn bort fra reklamekampanjen som var bygd rundt slagordet «Hva tenkte du på egentlig?», som ga rubrikkjempen en Sølvfisk senest i januar i år.

Les mer: Finn og Try får årets første Sølvfisk for tre år gammel film

- Hvorfor forlater dere det gamle Finn-konseptet?

- Fordi nå har oppgaven vært å heve statusen til brukt, å få flere til å kjøpe brukt, ikke bare selge. Og det synes jeg vi får til nokså bra, sier daglig leder Ole Hustad i reklamebyrået Morgenstern til Kampanje.

Markedssjef Hanne Lill Johnsen i Finn forteller at de har hatt et ønske om å heve statusen til brukt utstyr.

- Barn og unge har et enormt forbruk av utstyr, de vokser fort og endrer like fort mening om hva som er gøy. Vi håper enda flere foreldre vil oppleve hvor fint og smart det er å gjøre brukt til sitt førstevalg, sier hun.

Hustad tror temaet i filmene er noe mange vil kunne kjenne seg igjen i.

- Dette er innsikt jeg kjenner meg igjen i, jeg har blant annet kjøpt en fiolin til mitt barn – som ble brukt to ganger, innrømmer Hustad.

Se hovedfilmen her (Artikkelen fortsetter under filmen):

Hustad forteller at denne hovedkampanjen har byrået jobbet med i et halvt års tid.

- Dette er noe av det fineste vi har laget. Det er en god idé skapt på innsikt som er sann og som mange vil kjenne seg igjen i, sier han.

Det kreative teamet har vært Anders Muurman Holm og Sebastian Prestø. Produksjonsbyrå har vært Bacon.

Her kan du se de seks småfilmene satt sammen til én: