Utendørsreklameselskapet Prego Media inngår samarbeid med Elisabeth Kjeldsø som strategisk rådgiver. Kjeldsø har bakgrunn fra mediebransjen, fra blant annet Capa Kinoreklame og sist i Clear Channel. 

- Vi er veldig glade over å få med oss Elisabeth på laget, sier salgssjef Rune L. Torgersen i en pressemelding.

- Etter å ha vært ute av bransjen i noen år, gleder jeg meg til å komme tilbake og jobbe med den fine gjengen i Prego Media og ikke minst gode samarbeidspartnere i bransjen. Utendørs er i vinden som aldri før, og det blir veldig spennende å få muligheten til å jobbe med produkter jeg kjenner godt fra før, i et selskap som er i stadig vekst, sier Kjeldsø.

I tillegg har Prego Media hentet inn Andreas Gillebo, som tidligere var forretningsutvikler i Clear Channel.

 I 2017 hadde Prego Media ifølge selskapets ledelse en omsetning på 32 millioner kroner, som var en økning på 50 prosent fra året før. Endelige regnskapstall for 2017 er ennå ikke klare, men ambisjonen er å vokse kraftig de neste årene.

- I dagens digitale verden og folks endrede mediekonsum, så ser vi at store synlige flater rettet mot folk som beveger seg utendørs fortsatt vil prege mediebildet i fremtiden. Vi har ambisjoner om å styrke vår posisjon ytterligere, og det føler vi at vi er godt posisjonert for nå. Det kommer til å bli en markant tilvekst av flinke folk i nær fremtid og vi sikter oss inn på å omsette for nærmere 80 millioner 2021, sier daglig leder Stig Kjos.

Selskapet ble etablert i 2013 og har i dag 7 ansatte..

Les også: Kjos bygger seg opp utendørs