IT-sikkerhetsselskapet Cisco, som ledes av den tidligere Telenor/Comoyo-toppen Sven Thaulow, har vært ute i markedet og avholdt pitsj når de skulle velge nytt kommunikasjonsbyrå. Tidligere er det Gambit som har vært byråforbindelse.

- Cisco har tidligere jobbet med Gambit i omlag 15 år så det var naturlig for oss å få litt ny inspirasjon, selv om Gambit har gjort en svært god jobb, sier Thaulow til Kampanje.

Det er ikke kjent hvor mange byråer som ble invitert med i pitsjen, men denne gangen var det altså Trigger som trakk det lengste strået.

- Trigger skilte seg ut med både fremtidsrettet, strategisk og kreativ tilnærming til kommunikasjon. De har også kunder innen teknologi og IT, noe som var viktig for oss i valg av nytt byrå, sier Thaulow.

Vil bli mer synlig
For ifølge Thaulow er det store oppgaver som venter; nå skal Cisco skal bli mer synlig i Norge. Og da er det spesielt temaet cybersikkerhet som vil stå i fokus.

- Det er kanskje ikke så rart siden om lag 80 prosent av verdens internett-trafikk går gjennom vårt nettverk og Cisco blokkerer 19,7 milliarder cyberangrep hver dag. Dette er temaer som adresserer ledere i norske selskaper, sier han til Kampanje.

- Stolte og ydmyke
I Trigger er man selvsagt godt fornøyd med å ha kunne legge til Cisco på kundelista.

- Vi er både stolte og ydmyke over at Cisco valgte oss som deres nye kommunikasjonsbyrå. Det er spesielt hyggelig når et av verdens største og mest innovative teknologiselskaper gir oss tilliten å bistå med posisjonering og utvikling av kommunikasjonen, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger Oslo.

Overfor Kampanje vil ikke Thaulow avsløre størrelsen på Ciscos markedsbudsjetter.

- Markedsbudsjettet vårt er sammensatt av norske og globale budsjetter og vi kan derfor ikke uttale oss om det, sier Thaulow hemmelighetsfullt.

Cisco har rundt 600 ansatte i Norge, og har lokaler på Lysaker utenfor Oslo.