På denne tiden av året er det mange som pakker kofferten full av julegaver og setter kursen hjem til jul. Og hjemreisen er tema i Avinors nye julefilm, som Geelmuyden Kiese har laget.

I sosiale medier oppfordret Avinor sine følgere til å fortelle hvem de gledet seg til å møte igjen i juleferien. Og plukket ut én utvalgt reisende som de gjorde ekstra stas på. Sykepleierstudenten Aurora var blant de reisende som delte sin historie, og ble plukket ut. 

- At historien om Aurora og bestemoren Astrid skulle dukke opp hadde vi ikke turt å drømme om, sier Ina Eldøy, markeds- og merkevaresjef i Avinor.

Her kan du se filmen:


Sykepleierstudentens reise fra Bergen til Tromsø i begynnelsen av desember i år ble filmet og ble til en høyst personlig opplevelse. I filmen ser man at GK og Avinor hadde alliert seg med bestemoren, slik at Aurora møtes med små overraskelser underveis på hele reisen. Resultatet har blitt en tre minutter lang film for sosiale medier, og en teaser for tv.

- Gjennom historien om Auroras reise hjem til jul ønsker Avinor å synliggjøre sin visjon om å skape verdifulle relasjoner. Avinor og deres flyplassnettverk knytter mennesker til muligheter og de ønsker å være et godt vertskap for alle som skal ut og fly. Denne gangen tok vi vertskapsrollen en smule lenger enn vanlig, sier Eva Sannum, kundeansvarlig i Geelmuyden Kiese. 

Det var en spesiell opplevelse å følge Auroras hjemtur, forteller Morten Andresen i GK.

- Aurora var så entusiastisk, rørt, glad og overveldet om hverandre og gjentatte ganger på reisen. Vel fremme i Tromsø var alle enige om at reisen til bestemor hadde vært over all forventning, sier han.

Kreativt team har foruten Andresen vært Mattis Bentzen, Mads Bergstrøm og Hanna Rolland Sverdrup. Prosjektleder har vært Pia Bråthen. Produksjonsselskap har vært Willy Nikkers med Torstein Bjørklund på regi.