Tidligere i år tygget den amerikanske pizzagiganten i seg Dolly Dimples. Nå er målet å bli størst i Norge.

Katharina Skaset fra JCP, Christine Engh Hansen fra MediaCom og Frank Otterbeck fra Sony er alle hanket inn for å forsterke den amerikanske pizzakjedens norske inntog.

Reklamebyrået SMFB skal levere merkevareidentitet, kreative konsepter og design til uttak av digitale kampanjer og performance-strategi. Kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese vil bistå med PR, strategi, kreative konsepter og krisekommunikasjon.

- Det er en stor glede å få på plass så bra folk til den nye markedsavdelingen vår, og samtidig kunne annonsere samarbeidet med SMFB og GK. Det har vært en spennende prosess, og vi er svært fornøyde med at vi har landet avtaler med de to samarbeidspartnerne som vi hadde øverst på ønskelisten, sier markedssjef Frank Otterbeck i Domino's Pizza.

Både Geelmuyden Kiese og SMFB forteller at de er stolte og glade over å bli en del av laget til Domino's Pizza.

- Det er ikke hver dag vi får jobbe med verdens største pizzakjede. Vi gleder oss til å utvikle god kommunikasjon for Domino's. Vi er opptatt av et godt samarbeid med markedsavdelingen i Domino's og med SMFB. Sammen skal vi klekke ut gode kreative ideer og utfordre markedet, sier Marius Eriksen, partner og seniorrådgiver i GK.

Siden lanseringen i 2014 har Domino's Pizza åpnet 25 utsalgssteder i Norge. Nå er det Vestlandet som står for tur.