Obos har inngått en treårig reklameavtale med Urban Infrastructure Partner (UIP), som eier og driver bysykkelordningen på oppdrag fra Oslo kommune og Clear Channel Norway. 

Det er Telia som har hatt denne reklameavtalen tidligere.

- Bysyklene i Oslo er en veldig positiv og viktig del av bybildet. Slike miljøvennlige ordninger vil nok bare bli enda mer etterspurte av folk i årene som kommer, sier Kjetil Framstad, markedsdirektør i Obos.

Bysyklene har over 50.000 brukere. Nå vil Framstad at enda flere skal benytte seg av tilbudet. 

- Vi ønsker å bidra til at Oslos beboere og våre medlemmer får flere gode og miljøvennlige tilbud. Da passer det godt å være med å utvikle bysykkelordningen videre. Målet vårt med samarbeidet er at tilbudet skal bli tilgjengelig for enda flere, og kanskje også i nye områder, fortsetter han.

Med denne avtalen får Obos eksponering på baksjermen på 3000 bysykler i Oslo, men Axel E. Bentsen i UIP vil at en sponsor skal være noe mer enn bare en logo på syklene.

- Vi ønsket oss en partner som kan jobbe sammen med oss og gjøre Oslo Bysykkel enda bedre for både brukerne og byen vår. I Obos har vi fått en partner som brenner for byutvikling generelt og Oslo spesielt, sier Bentsen.

UIP ble startet i 2016 og står for driften av bysyklene i Oslo. Største eier er Selvaag Invest

Les mer: Start-up ble gullgrossist på Gulltaggen