Det ble på mange måter Telenors store kveld på Mediaforums mediekonferanse fredag kveld. Der ble delt ut en rekke mediepriser i kategorier som «Mediekreativitet», «Mediestrategi», «Mediekanal» og «Mediekampanje». I tillegg var det stor spenning knyttet til den helt nye «Annonsørprisen» som ble delt ut for første gang på det som var den 38. mediekonferansen til Mediaforum.

Den store vinneren ble Telenor som vant både gull i en av medieklassene, klassen for «Mediekanal», og ikke minst den gjeve «Annonsørprisen».

Andre gullvinnere ble Futatsu Industries, Maxus og VGTV.

I kategorien «Mediekreativitet» var det medie- og reklamebyrået Futatsu Industries som vant for en kampanje for Discovery.  Til å ta i mot prisen var markedssjefen i Discovery, Linn Skaalerud, og rådgiver i Futatsu André Thorsen. Kampanjen som fikk gull var Discovery annonsering for landskampen mellom Norge og Tyskland. Kampanjen het «25 grunner til at Norge slår Tyskland».

I kategorien «Mediestrategi» det Glava og markeds- og kommunikasjonssjef Per Stræde som gikk til topps. Han tok i mot prisen sammen med Cecilie Faye i mediebyrået Maxus. 

Vinner av kategorien «Mediekanal» var VGTV og Burger King, mens i den siste kategorien «Mediekampanje» var det Egmont og Telenor som vant med Telenors Yng-kampanje. Dermed var kvelden fullstendig for telegiganten.

I finalen i den nye Annonsørprisen var det Telenor, DNB, Tine, Orkla og Ving som kjempet, men til slutt var det altså Telenor som stakk av den med gjeve prisen.